Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41783
Назва: Шляхи вдосконалення мотивації праці, на прикладі готельно-ресторанного комплексу Avalon Palace
Інші назви: Some ways of labor motivation improvement (Hotel-Restaurant “Avalon Palace” as a case study)
Автори: Герасимюк, Орися Василівна
Herasymiuk, Orysia
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Герасимюк О. В. Шляхи вдосконалення мотивації праці, на прикладі готельно-ресторанного комплексу Avalon Palace : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / О. В. Герасимюк. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 60 с.
Bibliographic description: Herasymiuk O.V. Some ways of labor motivation improvement (Hotel-Restaurant “Avalon Palace” as a case study): bachelor degree thesis on speciality 073 "Management" / O.V. Herasymiuk. Ternopil: TNTU, 2023. 60 p.
Дата публікації: 22-чер-2023
Дата подання: 2-чер-2023
Дата внесення: 22-чер-2023
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Науковий керівник: Мосій, Ольга Бориславівна
УДК: 656
Теми: мотивація праці
організація
персонал
готельно-ресторанний комплекс
work motivation
organization
staff
hotel and restaurant complex
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження та вдосконалення методів мотивування працівників організації. Об’єктом дослідження є готельно-ресторанний комплекс (ГРК) Avalon Palace. Предмет дослідження – процес мотивування персоналу та його вдосконалення. Практичне значення результатів роботи полягає у розробленні пропозицій щодо покращення рівня мотивації працівників ГРК Avalon Palace. Методи дослідження – узагальнення і синтезу, експертного оцінювання, графічний, економіко-математичний, порівняльного економічного аналізу.
Опис: The purpose of the work is to research and improve the methods of motivating employees of the organization. The object of the study is the hotel and restaurant complex Avalon Palace. The subject of research is the process of motivating personnel and its improvement. The practical significance of the results of the work lies in the development of proposals for improving the level of motivation of employees of the hotel and restaurant complex Avalon Palace. Research methods - generalization and synthesis, expert evaluation, graphical, economic-mathematical, comparative economic analysis.
Зміст: ВСТУП. РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ МОТИВАЦІЇ ПРАЦІ ПЕРСОНАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ. 1.1 Сутність мотивації персоналу. 1.2 Особливості мотивації персоналу в закладах готельно-ресторанного бізнесу. РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ МОТИВАЦІЇ ПЕРСОНАЛУ ГРК AVALON PALACE. 2.1 Загальна характеристика ГРК Avalon Palace. 2.2 Аналіз системи мотивації ГРК Avalon Palace. РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ МОТИВУВАННЯ ПЕРСОНАЛУ ГРК AVALON PALACE. 3.1 Шляхи вдосконалення оплати праці у ГРК Avalon Palace. 3.2 Пропозиції щодо вдосконалення нематеріальних методів мотивації персоналу. РОЗДІЛ 4. БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ. 4.1 Розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві. 4.2 Долікарська допомога при харчових отруєннях. ВИСНОВКИ. БІБЛІОГРАФІЯ. ДОДАТКИ
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41783
Власник авторського права: „© Герасимюк Орися Василівна, 2023“
Перелік літератури: 1. Винахідлива мотивація: Секрети успішних компаній. URL: https://escadra.com.ua/ua/izobretatelnaya-motivaciya-sekrety-uspeshnyx-kompanij.html
2. Готельно-ресторанний бізнес: навч. посібник. / О.А. Ніколайчук, Н.С. Приймак, О.А. Сімакова та ін. Кривий Ріг: Вид. ДонНУЕТ, 2022 250 с.
3. Гуторова О.О. Менеджмент організації: навч. посібн. Х.: ХНАУ. 2017. 267 с.
4. Давидова О.Ю. Організація в ресторанному господарстві: підручник / О.Ю. Давидова, Н.В. Полстяна; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: Вид-во Іванченка І.С., 2017. 330 с.
5. Дудар Т. Г., Волошин Р. В., Дудар В. Т. Менеджмент: навч. підруч. К.: Центр навчальної літератури. 2019. 336 с.
6. Закон України «Про охорону праці» від 14.10.1992 р. № 2694-ХІІ. URL: http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2694-12.
7. Значення системи методів менеджменту в роботі підприємств готельно-ресторанного бізнесу. URL: https://tourlib.net/books_ukr/nechauk91.htm
8. Карлова О. А. Основи менеджменту і маркетингу : підручник / О. А. Карлова, С. І. Плотницька, М. К. Гнатенко. Харків : Друкарня Мадрид. 2016. 228 с.
9. Ковшеніков В.С. Організація готельно-ресторанної справи: навч. посібник / В.С. Ковшеніков, М.П. Мальська, Х.Й. Роглєв. Київ: Кондор, 2015. 752 с.
10. Малюк Л.П. Організація ресторанного господарства: підручник / Л.П. Малюк, Н.В. Полстяна, О.Ю. Давидова; Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: Лідер, 2016. 487 с.
11. Колот А.М., Цимбалюк С.О. Мотивація персоналу: підручник. Київ, 2012. 397 с.
12. Мальська М.П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика): підручник / М.П. Мальська, О.М. Гаталяк, Н.М. Ганич; Львівський національний університет ім. І. Франка. Київ: ЦУЛ, 2018. 304 с.
13. Менеджмент: підручник для студентів / Є. О. Снітко, Є.Є. Завгородня. ДР «Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка». Старобльськ: Вид-во ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2018. 281 с.
14. Менеджмент: практикум. Навчальний посібник / За ред. О.Ф. Овсянюк-Бердадіної. Тернопіль : Економічна думка, 2019. 78 с.
15. Менеджмент: факти. URL: http://www.management.com.ua/blog/tag/fakty
16. Мосій О.Б. «Основи менеджменту»: Курс лекцій. Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2016. 151 с.
17. Назарчук Т.В. Менеджмент організацій : навч. посіб. К.: “Центр учбової літератури”. 2015. 560 с.
18. Організація готельно-ресторанної справи: навч. посібн.за заг. ред. В.Я. Брича. Київ: Ліра-К, 202. 484 с.
19. Основи готельно-ресторанної справи: навч. посібн. / Н.І. Данько та ін.; за заг. ред. А.Ю. Парфіненка; ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Харків: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2017. 287 с.
20. Основи менеджменту. Теорія і практика: навч. посіб. / Г.Є. Мошек, І.П. Миколайчук, Ю.І. Палеха, Ю.В. Поканєвич, А.С. Соломко, О.В. Коваленко, Н.В. Коваленко, В.С. Ціпуринда, Г.П. Сиваненко, О.І. Бєлова; за заг. ред. проф. Мошека Г.Є. Київ : Видавництво Ліра-К. 2017. 528 с.
21. Офіційний сайт Всесвітнього Економічного Форуму (WEF). URL: https://www.weforum.org/reports/the-global-risks-report-2021
22. Офіційний сайт Всесвітньої організації охорони здоров’я. URL: https://www.the-village.com.ua/village/knowledge/edu-news/280853-top-10-zagroz-zdorov-yu-lyudstva-v-2019-rotsi-za-versieyu-vooz
23. Палеха Ю. І. Менеджмент персоналу : навч. посіб. К. : Ліра-К. 2015. 346 с.
24. Петруня Ю.Є., Петруня В.Ю. Менеджмент. Практикум : навч. посібник. Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2019. 104 с.
25. П’ятницька Г.Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація: монографія / Г.Т. П’ятницька Київ: КНТЕУ, 2017. 465 с.
26. Рогач С.М. Економіка і підприємництво, менеджмент: навчальний посібник. К.: ЦП «Компринт», 2018. 714 с.
27. Свидрук І. І., Миронов Ю. Б. Психологія управління та конфліктологія: Підручник. Львів: Видавництво Львівського торговельно-економічного університету. 2017. 320 c.
28. Сокуренко В.В., Бандурка О.М., Бортник С.М. та ін. Безпека життєдіяльності та охорона праці: підручник. За заг. ред. В.В. Сокуренка. Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків: ХНУВС, 2021. 308 с.
29. Чайка Г. Л. Самоменеджмент менеджера: навч. посіб. Київ: Знання. 2014. 422 с.
Тип вмісту: Bachelor Thesis
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бакалаврська Герасимюк О..pdf852,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Avtorsyka_dovidka_Herasymjuk.docx.pdf195,69 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора