Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40753
Назва: Методичні вказівки для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційна діяльність» для студентів освітнього рівня бакалавр для усіх форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Радинський, Сергій
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційна діяльність» для студентів освітнього рівня бакалавр для усіх форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Укладач Радинський С.В. Тернопіль, ТНТУ ім.І.Пулюя, 2022. 43 с.
Дата публікації: 2-бер-2023
Дата подання: 2-бер-2023
Дата внесення: 2-бер-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційна діяльність» для студентів освітнього рівня бакалавр для усіх форм навчання спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Укладач Радинський С.В. Тернопіль, ТНТУ ім.І.Пулюя, 2022. 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40753
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практичні Інноваційна діяльність.pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора