Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40745
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фінансове право» для усіх форм навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Автори: Левицький, Віталій Орестович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Фінансове право» для усіх форм навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Укладач: В.О. Левицький. Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя. 39 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 26-лют-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисциплiни «Фінансове право» є опанування студентами механiзму виникнення, змiни та припинення фiнансово-правових вiдносин, а також нормативно-правового забезпечення у сфері публічних фiнансiв, формування у майбутнiх юристів правової свiдомостi та правової культури, вдосконалення навичок використання теоретичного і нормативно-правового матеріалу при вирішенні практичних завдань забезпечення необхідних умов функціонування підприємств. Основними завданнями навчальної дисциплiни «Фінансове право» є визначення та обґрунтування необхідності поглибленого вивчення фінансово-правових понять і категорій, засобів правового регулювання різноманітних процесів у сфері фінансів; вивчення теоретичного змісту предмета та методології фінансового права, його норм, принципів, системи, особливостей виникнення та розвитку фінансово-правових відносин; засвоєння правових знань щодо фiнансової дiяльностi держави, пов’язаної з мобiлізацією, розподілом, перерозподілом та використанням централiзованих i децентралiзованих фондiв грошових коштiв держави та органів місцевого самоврядування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40745
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод_Практ занять.docx115,7 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора