Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40744
Назва: Методичні вказівки для забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни: «Фінансове право» для усіх форм навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»
Автори: Левицький, Віталій Орестович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни: «Фінансове право» для усіх форм навчання за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / укладач: В.О. Левицький. Тернопіль: ТНТУ, 2022. 37 с.
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 26-лют-2023
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя
Короткий огляд (реферат): Методичні матеріали містять пояснювальну записку, тематичний план, зміст дисципліни: «Фінансове право», теми самостійної роботи, практичні завдання, тестові завдання, питання для самоконтролю, а також список літератури. В процесі самостійної підготовки до практичних занять студенти повинні опрацювати прослуханий лекційний матеріал, всебічно розглянути зміст питань, що виносяться на заняття, опрацювати навчальну літературу, відповідні нормативно-правові акти. Перевірку засвоєння знань студенти здійснюють за допомогою питань для самоконтролю, які охоплюють основні положення, що підлягають самостійному засвоєнню студентами відповідно до кожної, передбаченої для самостійного вивчення теми дисципліни «Фінансове право». Поряд з питаннями для самоконтролю та практичними завданнями кожна тема, яка виноситься на самостійне вивчення передбачає декілька тестових завдань для самоконтролю. Тестові завдання для самоконтролю складено відповідно до програми навчальної дисципліни «Правове регулювання банкрутства» для поточної перевірки знань студентів. Поряд із вивченням законодавства доречно вивчати і аналізувати також практику його реалізації, обставини і причини прийняття актів, які вивчаються, відношення до них практиків і громадськості. Обсяг об’єктів порівняльного вивчення повинен бути максимально вичерпним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40744
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри економіки та фінансів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Метод вказ для самост роб_Фінанс право.docx136,12 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора