Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005
Título : | Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності |
Otros títulos : | Pre-party restaurant as an element of hospitality industry |
Autor : | Яворська, Г. Я. Yavorska, H. |
Affiliation: | Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі |
Bibliographic description (Ukraine): | Яворська Г. Я. Препатійний ресторан, як елемент розвитку індустрії гостинності / Яворська Г. Я. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 95–96. |
Bibliographic description (International): | Yavorska H. (2022) Prepatiinyi restoran, yak element rozvytku industrii hostynnosti [Pre-party restaurant as an element of hospitality industry]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 95-96 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Fecha de publicación : | 18-nov-2022 |
Date of entry: | 2-ene-2023 |
Editorial : | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 640 438 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 95-96 |
Start page: | 95 |
End page: | 96 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40005 |
ISBN : | 978-617-7875-48-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
References (Ukraine): | 1. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства. Навч. пос. - K.: Центр учбової літератури, 2009.-342 с 2. Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства. Навчальний посібник - 2-е вид. - К. : Ліра-К, 2011.-388 с. 3. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства. Під ред. П'ятницької Н. О. К.: Київ. Нац. Торг. - екон. Ун-т, 2005. - 631 с. |
References (International): | 1. Arkhipov V.V., Rusavska V.A. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva. Navch. pos, K., Centre of Educational Literature, 2009.-342 s 2. Mostova, L. M. Orhanizatsiia obsluhovuvannia na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Navchalnyi posibnyk - 2-e vyd, K. : Lira-K, 2011.-388 p. 3. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva. Pid red. Piatnytskoi N. O. K., Kyiv. Nats. Torh, ekon. Un-t, 2005, 631 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.pdf | 745,45 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96.djvu | 32,15 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SRBD_2022_Yavorska_H-Pre_party_restaurant_as_95-96__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.