Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992
Tytuł: | Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності |
Inne tytuły: | Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities |
Authors: | Нагорняк, Галина Степанівна Вовк, Ірина Петрівна Nahorniak, H. Vovk, I. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Cytat: | Нагорняк Г. С. Визначення організаційно-економічного механізму ефективного управління підприємствами ресторанного господарства як основних ланок забезпечення туристичної діяльності / Нагорняк Галина Степанівна, Вовк І. П. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 74–75. |
Bibliographic description: | Nahorniak H., Vovk I. (2022) Vyznachennia orhanizatsiino-ekonomichnoho mekhanizmu efektyvnoho upravlinnia pidpryiemstvamy restorannoho hospodarstva yak osnovnykh lanok zabezpechennia turystychnoi diialnosti [Definition of organizational and economic mechanism effective management of restaurant enterprises as main security links tourist activities]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Data wydania: | 18-lis-2022 |
Date of entry: | 2-sty-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 005 93 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 74-75 |
Główna strona: | 74 |
Strona końcowa: | 75 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39992 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Związane URL literatura: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Галасюк С.С., 2015. Проблеми управління сферою туризму України в умовах сьогодення. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. Туган-Барановського, 2003. Т.1. С. 258–267. |
References: | 1. Halasiuk S.S., 2015. Problemy upravlinnia sferoiu turyzmu Ukrainy v umovakh sohodennia. URL: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3534 2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. Tuhan-Baranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.pdf | 745,37 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75.djvu | 32,04 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SRBD_2022_Nahorniak_H-Definition_of_organizational_74-75__COVER.png | 1,39 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi