Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030

Título : Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів
Otros títulos : Improvement of the method of heat treatment of sausage products
Autor : Бабанова, О. І.
Доломакін, Ю. Ю.
Бабанов, І. Г.
Babanova, O. I.
Dolomakin, Y. Y.
Babanov, I. G.
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Київ, Україна
Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Bibliographic description (Ukraine): Бабанова О. І. Удосконалення способу теплового оброблення ковбасних виробів / О. І. Бабанова, Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 22. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва).
Bibliographic description (International): Babanova O. I., Dolomakin Y. Y., Babanov I. G. (2022) Udoskonalennia sposobu teplovoho obroblennia kovbasnykh vyrobiv [Improvement of the method of heat treatment of sausage products]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 22 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022
Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022
Conference/Event: Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Fecha de publicación : 29-sep-2022
Date of entry: 25-oct-2022
Editorial : ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 вересня 2022 року
29-30 September 2022
UDC: 641.539
Number of pages: 1
Page range: 22
Start page: 22
End page: 22
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39030
ISBN : 978-617-7875-40-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022
References (Ukraine): 1. Сухенко Ю.Г., Серьогін О.О., Сухенко В.Ю., Рябоконь Н.В. Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах: [Підручник] / За ред. проф. О.О. Серьогіна. – К.: ЦП «КОМПРИНТ», 2016. – 338 с.
References (International): 1. Sukhenko Yu.H., Serohin O.O., Sukhenko V.Yu., Riabokon N.V. Resursozberihaiuchi tekhnolohii v kharchovykh i pererobnykh vyrobnytstvakh: [Pidruchnyk], ed. prof. O.O. Serohina, K., TsP "KOMPRYNT", 2016, 338 p.
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022)



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.