Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967

Título: Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини
Outros títulos: Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine
Authors: Бойко, Р. П.
Харчій, А. В.
Реник, В. Р.
Boiko, R. P.
Kharchii, A. V.
Renik, V. R.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Бойко Р. П. Визначення раціональних параметрів пальчикового робочого органу тістомісильної машини / Р. П. Бойко, А. В. Харчій, В. Р. Реник // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 29-30 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Процеси, машини та обладнання аграрного виробництва).
Bibliographic description (International): Boiko R. P., Kharchii A. V., Renik V. R. (2022) Vyznachennia ratsionalnykh parametriv palchykovoho robochoho orhanu tistomisylnoi mashyny [Determination of rational parameters of the finger working body of the kneading machine]. Proceedings of the International scientific-practical conference "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice". (Tern., 29-30 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“, 2022
Proceedings of the International scientific-practical conference dedicated to the 90th anniversary of Professor Rybak Tymofij Ivanovych’s birth and the 60th anniversary of the Engineering Mechanics and Agricultural Machines Department "Processes, machines, and equipment of agricultural and industrial production: issues of theory and practice", 2022
Conference/Event: Міжнародна науково-практична конференція присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики“
Data de edición: 29-Sep-2022
Date of entry: 25-Oct-2022
Editor: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 29-30 вересня 2022 року
29-30 September 2022
UDC: 664.554
Number of pages: 1
Page range: 47
Start page: 47
End page: 47
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38967
ISBN: 978-617-7875-40-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2022
URL for reference material: https://doi.org/10.5219/1195
References (Ukraine): 1. Смесительные машины в хлебопекарной и кондитерской промышленности / А.Т. Лисовенко, И.Н. Литовченко, И.В. Зирнис и др.; Под ред. А.Т. Лисовенко. − К.: Урожай,1990. − 192 с.
2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Рetro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION // Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592
3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195
References (International): 1. Smesitelnye mashiny v khlebopekarnoi i konditerskoi promyshlennosti, A.T. Lisovenko, I.N. Litovchenko, I.V. Zirnis and other; ed. A.T. Lisovenko. − K., Urozhai,1990. − 192 p.
2. Igor Yaroslavovych Stadnyk, Juilia Pankiv, Retro Havrylko, Halina Karpyk RESEARCHING OF THE CONCENTRATION DISTRIBUTION OF SOLUBLE LAYERS WHEN MIXED IN THE WEIGHT CONDITION, Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 13, 2019, no. 1, p. 581-592
3. Igor Stadnyk, Volodymyr Piddubnyi, Svitlana Krsnozhon, Nataliia Antoshkova. INFLUENCE OF REDUCTION ON ADHESIVE PROPERTIES Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences vol. 14, 2020, p. 76-87 https://doi.org/10.5219/1195
Content type: Conference Abstract
Aparece nas ColecciónsМіжнародна науково-практична конференція „Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва: проблеми теорії та практики" присвячена 90-річчю від дня народження професора Рибака Тимофія Івановича та 60-річчю кафедри технічної механіки та сільськогосподарських машин“ (2022)



Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados