Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926

Pealkiri: Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного
Teised pealkirjad: The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread
Autor: Воробець, М. М.
Кобаса, І. М.
Євлаш, В. В.
Vorobets, M. M.
Kobasa, I. M.
Evlash, V. V.
Affiliation: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
Державний біотехнологічний університет, м. Харків, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Воробець М. М. Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного / М. М. Воробець, І. М. Кобаса, В. В. Євлаш // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 58. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
Bibliographic description (International): Vorobets M. M., Kobasa I. M., Evlash V. V. (2022) Vplyv dobavky poroshku hrechanoi luzghy na orhanoleptychni vlastyvosti khliba pshenychnoho [The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 58 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 22-sep-2022
Date of entry: 19-okt-2022
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.64.016
631.576.3
Number of pages: 1
Page range: 58
Start page: 58
End page: 58
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.