Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914

Pealkiri: Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування
Teised pealkirjad: Characteristics of magnesium content in food products
Autor: Бабієнко, В. В.
Мокієнко, А. В.
Горошков, О. В.
Коболев, Е. В.
Шейх, А. Д. Х.
Суворова, А. С.
Babienko, V. V.
Mokienko, A. V.
Goroshkov, O. V.
Koboliev, E. V.
Seikh, A. D. H.
Suvorova, A. S.
Affiliation: Одеський національний медичний університет
Bibliographic description (Ukraine): Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 43. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia [Characteristics of magnesium content in food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 43 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ilmumisaasta: 22-sep-2022
Date of entry: 19-okt-2022
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 546.28
613.31
Number of pages: 1
Page range: 43
Start page: 43
End page: 43
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.