Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914
Pealkiri: | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування |
Teised pealkirjad: | Characteristics of magnesium content in food products |
Autor: | Бабієнко, В. В. Мокієнко, А. В. Горошков, О. В. Коболев, Е. В. Шейх, А. Д. Х. Суворова, А. С. Babienko, V. V. Mokienko, A. V. Goroshkov, O. V. Koboliev, E. V. Seikh, A. D. H. Suvorova, A. S. |
Affiliation: | Одеський національний медичний університет |
Bibliographic description (Ukraine): | Характеристика вмісту магнію в продуктах харчування / В. В. Бабієнко, А. В. Мокієнко, О. В. Горошков, Е. В. Коболев, А. Д. Х. Шейх, А. С. Суворова // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 43. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description (International): | Babienko V. V., Mokienko A. V., Goroshkov O. V., Koboliev E. V., Seikh A. D. H., Suvorova A. S. (2022) Kharakterystyka vmistu mahniiu v produktakh kharchuvannia [Characteristics of magnesium content in food products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 43 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Ilmumisaasta: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Kirjastaja: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 546.28 613.31 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 43 |
Start page: | 43 |
End page: | 43 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38914 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Failid selles objektis:
Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.pdf | 259,75 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43.djvu | 18,12 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
SPFSI_2022_Babienko_V_V-Characteristics_of_magnesium_43__COVER.png | 448,94 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.