Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912

Tytuł: Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу
Inne tytuły: Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex
Authors: Вічко, Олена Іванівна
Швед, О. В.
Лубенець, В. І.
Vichko, O. I.
Shved, O. V.
Lubenets, V. I.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна
Cytat: Вічко О. І. Оптимізація метанової ферментації відходів харчових виробництв та агротехнічного комплексу / Олена Іванівна Вічко, О. В. Швед, В. І. Лубенець // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 39–41. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description: Vichko O. I., Shved O. V., Lubenets V. I. (2022) Optymizatsiia metanovoi fermentatsii vidkhodiv kharchovykh vyrobnytstv ta ahrotekhnichnoho kompleksu [Optimizatin of methane fermentation of waste from food production and agro-technical complex]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 39-41 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data wydania: 22-wrz-2022
Date of entry: 19-paź-2022
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 628
Strony: 3
Zakres stron: 39-41
Główna strona: 39
Strona końcowa: 41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38912
ISBN: 978-617-7875-41-2
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
Wykaz piśmiennictwa: 1. Карпик Г. Дослідження способів безвідходної переробки плодів сливи / Галина Карпик, Мауніа Жабран // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково- технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т.: ТНТУ, 2019. — С. 86. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
References: 1. Karpyk H. Doslidzhennia sposobiv bezvidkhodnoi pererobky plodiv slyvy, Halyna Karpyk, Maunia Zhabran, Zbirnyk tez dopovidei Ⅴ mizhnarodnoi naukovo- tekhnichnoi konferentsii "Stan i perspektyvy kharchovoi nauky ta promyslovosti", 10-11 zhovtnia 2019 roku, T., TNTU, 2019, P. 86, (Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva kharchovykh produktiv).
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi