Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38905

Заглавие: Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L
Други Заглавия: Justification of inclusion of Aegopodium Podagraria L. in human diet
Автори: Карпик, Галина Вікторівна
Леськів, М. Р.
Karpyk, H.
Leskiv, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Обгрунтування доцільності введення в раціон людини Aegopodium Podagraria L / Галина Вікторівна Карпик, М. Р. Леськів // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 32. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Leskiv M. (2022) Obhruntuvannia dotsilnosti vvedennia v ratsion liudyny Aegopodium Podagraria L [Justification of inclusion of Aegopodium Podagraria L. in human diet]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 32 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 22-Сеп-2022
Date of entry: 19-Окт-2022
Издател: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 32
Start page: 32
End page: 32
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38905
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Виготовлення хлібобулочних виробів з дикою морквою / Н.Г. Копчак, В.П. Лабун, О.І. Вічко // Іnternational Scientific Online Conference "Modern Advances in Organic Synthesis, Polymer Chemistry and Food Additives" in honor of Prof. Stanislav Voronov, dedicated to the 80th anniversary of birth Lviv, Ukraine December 7-8, С.69.
2. Підвищення харчової цінності здобних виробів / Г. В. Карпик, І. І. Степанко // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. - Т.: ФОП Паляниця В. А., 2021. - Том Ⅱ.- С. 52.
References (International): 1. Vyhotovlennia khlibobulochnykh vyrobiv z dykoiu morkvoiu, N.H. Kopchak, V.P. Labun, O.I. Vichko, International Scientific Online Conference "Modern Advances in Organic Synthesis, Polymer Chemistry and Food Additives" in honor of Prof. Stanislav Voronov, dedicated to the 80th anniversary of birth Lviv, Ukraine December 7-8, P.69.
2. Pidvyshchennia kharchovoi tsinnosti zdobnykh vyrobiv, H. V. Karpyk, I. I. Stepanko, Zbirnyk tez dopovidei Ⅹ Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh ta studentiv "Aktualni zadachi suchasnykh tekhnolohii", 24-25 lystopada 2021 roku, T., FOP Palianytsia V. A., 2021, Tom Ⅱ, P. 52.
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.