Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38898

Назва: Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіття
Інші назви: Catholyte hydrogen water as a source of electrons for healthy longevity
Автори: Боднарчук, Григорій
Шкоропад, Назар
Покотило, Олег
Bodnarchuk, Hrihoriy
Shkoropad, Nazar
Pokotylo, Oleh
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Боднарчук Г. Католітна воднева вода як джерело електронів для здорового довголіття / Григорій Боднарчук, Назар Шкоропад, Олег Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 19. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description: Bodnarchuk H., Shkoropad N., Pokotylo O. (2022) Katolitna vodneva voda yak dzherelo elektroniv dlia zdorovoho dovholittia [Catholyte hydrogen water as a source of electrons for healthy longevity]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 19 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата публікації: 22-вер-2022
Дата внесення: 19-жов-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
УДК: 616-008
606
628
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 19
Початкова сторінка: 19
Кінцева сторінка: 19
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38898
ISBN: 978-617-7875-41-2
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://journals.chem-bio.com.ua/index.php/biology/article/view/63
Перелік літератури: 1. Hong Y., Chen S., Zhang J. M. Hydrogen as a selective antioxidant: a review of clinical and experimental studies. The Journal of International Medical Research. 2010. vol. 38 (6). Р. 1893–1903. doi.org/10.1177/147323001003800602
2. Покотило О. С., Головач П. І., Покотило С. О. Дослідження закономірностей утворення електронодонорної води на основі змін рН і ОВП вод в термосах- іонізаторах-генераторах «Living water». Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Серія Біологія. 2019. Vol 78. N4. С. 24-29. http://journals.chem-bio.com.ua/index.php/biology/article/view/63
3. Покотило О., Захарчук І., Вихованець Б. Стан і перспективи використання молекулярного водню для спортсменів // Спортивний вісник Придніпров’я. – 2020. – №1. – С. 443-450.
References: 1. Hong Y., Chen S., Zhang J. M. Hydrogen as a selective antioxidant: a review of clinical and experimental studies. The Journal of International Medical Research. 2010. vol. 38 (6). R. 1893–1903. doi.org/10.1177/147323001003800602
2. Pokotylo O. S., Holovach P. I., Pokotylo S. O. Doslidzhennia zakonomirnostei utvorennia elektronodonornoi vody na osnovi zmin rN i OVP vod v termosakh- ionizatorakh-heneratorakh "Living water". Naukovi zapysky Ternopilskoho natsionalnoho pedahohichnoho universytetu imeni Volodymyra Hnatiuka. Seriia Biolohiia. 2019. Vol 78. N4. P. 24-29. http://journals.chem-bio.com.ua/index.php/biology/article/view/63
3. Pokotylo O., Zakharchuk I., Vykhovanets B. Stan i perspektyvy vykorystannia molekuliarnoho vodniu dlia sportsmeniv, Sportyvnyi visnyk Prydniprovia, 2020, No 1, P. 443-450.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.