Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38896

Titel: Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів
Övriga titlar: The use of biologically active iodine in the technology of bakery products
Författare: Протасевич, Юрій
Покотило, Олег
Protasevych, Yuriy
Pokotylo, Oleh
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Протасевич Ю. Використання біологічно активного йоду у технології хлібо-булочних виробів / Юрій Протасевич, Олег Покотило // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 17. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Protasevych Y., Pokotylo O. (2022) Vykorystannia biolohichno aktyvnoho yodu u tekhnolohii khlibo-bulochnykh vyrobiv [The use of biologically active iodine in the technology of bakery products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 17 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
Conference/Event: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivningsdatum: 22-sep-2022
Date of entry: 19-okt-2022
Utgivare: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-23 вересня 2022 року
22-23 September 2022
UDC: 637.138
Number of pages: 1
Page range: 17
Start page: 17
End page: 17
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38896
ISBN: 978-617-7875-41-2
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© ФОП Паляниця В. А., 2022
References (Ukraine): 1. Н. Г. Копчак, О. С. Покотило, М. Д. Кухтин, М. І. Коваль. Вплив йоду на показники ліпідного профілю крові щурів різного віку при експериментальному ожирінні // Медична та клінічна хімія. – 2017. – Т. 19. - №4. – С. 123-128.
2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation / K. L. Hynes [et al.] // Nutrients. – 2019. – Vol. 11. – Issue 1. – Р. 172.
References (International): 1. N. H. Kopchak, O. S. Pokotylo, M. D. Kukhtyn, M. I. Koval. Vplyv yodu na pokaznyky lipidnoho profiliu krovi shchuriv riznoho viku pry eksperymentalnomu ozhyrinni, Medychna ta klinichna khimiia, 2017, V. 19, No 4, P. 123-128.
2. Women Remain at Risk of Iodine Deficiency during Pregnancy: The Importance of Iodine Supplementation before Conception and Throughout Gestation, K. L. Hynes [et al.], Nutrients, 2019, Vol. 11, Issue 1, R. 172.
Content type: Conference Abstract
Samling:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!