Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37766

Назва: Збірник тез IІ Міжнародної наукової конференції «Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки»
Інші назви: Abstracts collection of the IІ International scientific conference of "Military conflicts and technogenic disasters: historical and psychological consequences"
Бібліографічний опис: Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки: Збірник тез ІІ Міжнародної наукової конференції, 21-22 квітня 2022 р. / Упорядники: А. А. Криськов, В. В. Вишньовський та Н. В. Габрусєва. – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2022. – 105 c.
Конференція/захід: ІI Міжнародна наукова конференція «Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки»
Журнал/збірник: Збірник тез ІI Міжнародної наукової конференції «Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки»
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 27-кві-2022
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Кількість сторінок: 115
Діапазон сторінок: 1-115
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної наукової «Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки». Конференція була проведена Тернопільським національним технічним університетом ім. І. Пулюя 21-22 квітня 2022 р. Охоплює міждисциплінарні дослідження у сфері історії, психології, філософії, впливу на політичні та соціальні процеси воєнних конфліктів та катастроф. Основне проблемне поле конференції: осмислення відповідальності сучасної техногенної цивілізації за створення безпечного середовища існування для майбутніх поколінь; основні напрямки новітніх досліджень у мінімізації наслідків техногенних катастроф та воєнних конфліктів; шляхи міжнародного співробітництва у подоланні екологічних, економічних, психологічних, соціальних проблем, пов’язаних з воєнними конфліктами та техногенними катастрофами; комплексний аналіз причин та наслідків техногенних катастроф та воєнних конфліктів; типи та способи ведення гібридних воєн; питання психологічної та соціальної реабілітації постраждалих тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37766
ISBN: 978-617-7875-37-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
© Автори статей, 2022
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:ІI Міжнародна наукова конференція „Воєнні конфлікти та техногенні катастрофи: історичні та психологічні наслідки“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.