Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37179
Title: | Тренди кондитерського ринку України |
Other Titles: | Trends of the confectionery market of Ukraine |
Authors: | Рабий, Віктор Rabyi, Victor |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Рабий В. Тренди кондитерського ринку України / Рабий Віктор // Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 22 листопада 2021 року. — Тернопіль : ТНТУ, 2021. — С. 14–15. — (Маркетинг та підприємництво: інтеграція досвіду). |
Bibliographic description (International): | Rabyi V. (2021) Trendy kondyterskoho rynku Ukrainy [Trends of the confectionery market of Ukraine]. Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment" (Ternopil, 22 November 2021), pp. 14-15 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2021 Proceedings of the regional scientific-practical Internet-conference "Marketing technologies of enterprises in the modern scientific and technical environment", 2021 |
Conference/Event: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Journal/Collection: | Матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ |
Issue Date: | 22-nov-2021 |
Date of entry: | 10-jan-2022 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22 листопада 2021 року 22 November 2021 |
UDC: | 339.13 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 14-15 |
Start page: | 14 |
End page: | 15 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37179 |
URL for reference material: | https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
References (Ukraine): | 1. Ринок кондитерських виробів України: коли потовстіння в радість. – URL: https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
References (International): | 1. Rynok kondyterskykh vyrobiv Ukrainy: koly potovstinnia v radist, URL: https://pro-consulting.ua/ua/pressroom/rynok-konditerskih-izdelijukrainy-kogda-potolstenie-v-rados |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція "Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі" (2021) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15.pdf | 396,21 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15.djvu | 20,78 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MTEMSTE_2021_Rabyi_V-Trends_of_the_confectionery_14-15__COVER.png | 279,28 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!