Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36862
Назва: Сучасні комунікації в контексті цифровізації економіки
Інші назви: MODERN COMMUNICATIONS IN THE CONTEX OF DIGITALIZATION OF THE ECONOMY
Автори: Кісєльова, Ірина
Бібліографічний опис: Сучасні комунікації в контексті цифровізації економіки : “Актуальні задачі сучасних технологій” : матеріали Ⅹ міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів, 24-25 листопада 2021 р. Тернопіль. С. 97-98.
Конференція/захід: «АКТУАЛЬНІ ЗАДАЧІ СУЧАСНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата подання: 20-лис-2021
Дата внесення: 26-гру-2021
Видавництво: Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль : ТНТУ ім. І. Пулюя
УДК: УДК 316.774:321
Теми: Сучасні комунікації в контексті цифровізації економіки
Цифровізація, бізнес комунікації, інтернет
Діапазон сторінок: 97-98
Короткий огляд (реферат): На сьогодні цифровізація стає одним із основних векторів розвитку вітчизняної економіки на наступні 10 років. Як показує зарубіжний досвід, вона дозволяє не лише збільшити кількість нових робочих місць та досягти додаткового зростання ВВП, але й сприяє прискореному розвитку промисловості та бізнесу вцілому. Оцінивши поточний рівень розвитку цифрової економіки України, Міністерство цифрової трансформації визначило стратегічні напрямки щодо її розвитку, а саме: розвиток цифрової інфраструктури, розвиток цифрових навичок, розвиток сектору інформаційно-комунікаційних технологій та цифровізація сфер життя та секторів економіки.
Опис: Важливою рисою цифровізації економіки є комп’ютеризація міжособистісних взаємин як окремих осіб, так і суспільства вцілому. Від так, традиційні, на сьогодні, види життєдіяльності - від медичного обслуговування, освіти, до фінансових послуг - переходять в цифровий формат, що повинно зробити їх більш якісними, зручними і широкодоступними. З огляду на це, актуальною постає проблема використання сучасних засобів комунікації, розвитку інформаційно-комунікаційних технологій, що у свою чергу сприятиме істотному технічному полегшенню процесів створення інформаційного продукту, збереження, обміну і поширення інформації, до яких мають можливість долучатися широкі маси населення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36862
Перелік літератури: ма використання сучасних засобів комунікації, розвитку інформаційно-комунікаційних технологій, що у свою чергу сприятиме істотному технічному полегшенню процесів створення інформаційного продукту, збереження, обміну і поширення інформації, до яких мають можливість долучатися 1. https://iie.org.ua/wp-content/uploads/2019/02/Prezentatsiya-szhatyiy.pdf 2. https://osvita.ua/vnz/reports/management/14066/
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри менеджменту та адміністрування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lutsykiv_I-Modern_communications_in_97-98.pdf537,13 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора