Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36601

Назва: Інновації та інноваційні технології в харчовій промисловості
Інші назви: Innovations and innovative technologies in the food industry
Автори: Івачевський, Н.
Ціх, Галина Володимирівна
Ivachevskiy, N.
Tsikh, G. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний Університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Івачевський Н. Інновації та інноваційні технології в харчовій промисловості / Н. Івачевський, Галина Володимирівна Ціх // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 80–82. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій).
Bibliographic description: Ivachevskiy N., Tsikh G. V. (2021) Innovatsii ta innovatsiini tekhnolohii v kharchovii promyslovosti [Innovations and innovative technologies in the food industry]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 80-82 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Конференція/захід: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 
Дата публікації: 24-лис-2021
Дата внесення: 21-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
УДК: 338.012
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 80-82
Початкова сторінка: 80
Кінцева сторінка: 82
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36601
ISBN: 978-617-7875-26-9
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. Давлєтбаєва Н.Б. Теоретичні засади інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: економічні науки. 2015. Випуск 10. Частина 2. С. 77- 80.
2. Дискіна А.А., Богаченко Я.В. Напрями стимулювання інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості в Україні. Глобальні та національні проблеми економіки. 2016. Вип.10. С.582-585.
3. Ляшенко С. Использование нанотехнологий в пищевой промышленности. URL: vny.naiionewsnct.ru/blog/niksr/ (дата звернення 22.11.2021).
4. Новікова Н.В., Ряполова І.О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. Технологія легкої і харчової промисловості. Вісник ХНТУ. 2020. № 1(72). Ч. 1. С.117-122.
5. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Здобутки і перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості України. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2021. № 5 (Червень). С. 109 – 115.
6. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Інновації у харчових технологіях. Товари і ринки. 2015. №1. С.189-201.
7. Сімахіна Г. О., Українець А. І. Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування : підручник. К. : НУХТ, 2010. 294 с.
References: 1. Davlietbaieva N.B. Teoretychni zasady innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Serie: ekonomichni nauky. 2015. Issue 10. Part 2. P. 77- 80.
2. Dyskina A.A., Bohachenko Ya.V. Napriamy stymuliuvannia innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti v Ukraini. Hlobalni ta natsionalni problemy ekonomiky. 2016. Iss.10. P.582-585.
3. Liashenko S. Ispolzovanie nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti. URL: vny.naiionewsnct.ru/blog/niksr/ (Date of appeal 22.11.2021).
4. Novikova N.V., Riapolova I.O. Problemy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti. Tekhnolohiia lehkoi i kharchovoi promyslovosti. Visnyk KhNTU. 2020. No 1(72). Ch. 1. P.117-122.
5. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Zdobutky i perspektyvy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti Ukrainy. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2021. No 5 (Cherven). P. 109 – 115.
6. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Innovatsii u kharchovykh tekhnolohiiakh. Tovary i rynky. 2015. No 1. P.189-201.
7. Simakhina H. O., Ukrainets A. I. Innovatsiini tekhnolohii ta produkty. Ozdorovche kharchuvannia : pidruchnyk. K. : NUKhT, 2010. 294 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.