Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36601
Назва: | Інновації та інноваційні технології в харчовій промисловості |
Інші назви: | Innovations and innovative technologies in the food industry |
Автори: | Івачевський, Н. Ціх, Галина Володимирівна Ivachevskiy, N. Tsikh, G. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний Університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Івачевський Н. Інновації та інноваційні технології в харчовій промисловості / Н. Івачевський, Галина Володимирівна Ціх // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 80–82. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description: | Ivachevskiy N., Tsikh G. V. (2021) Innovatsii ta innovatsiini tekhnolohii v kharchovii promyslovosti [Innovations and innovative technologies in the food industry]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 80-82 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Конференція/захід: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | Ⅱ |
Дата публікації: | 24-лис-2021 |
Дата внесення: | 21-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
УДК: | 338.012 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 80-82 |
Початкова сторінка: | 80 |
Кінцева сторінка: | 82 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36601 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Давлєтбаєва Н.Б. Теоретичні засади інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: економічні науки. 2015. Випуск 10. Частина 2. С. 77- 80. 2. Дискіна А.А., Богаченко Я.В. Напрями стимулювання інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості в Україні. Глобальні та національні проблеми економіки. 2016. Вип.10. С.582-585. 3. Ляшенко С. Использование нанотехнологий в пищевой промышленности. URL: vny.naiionewsnct.ru/blog/niksr/ (дата звернення 22.11.2021). 4. Новікова Н.В., Ряполова І.О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. Технологія легкої і харчової промисловості. Вісник ХНТУ. 2020. № 1(72). Ч. 1. С.117-122. 5. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Здобутки і перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості України. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2021. № 5 (Червень). С. 109 – 115. 6. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Інновації у харчових технологіях. Товари і ринки. 2015. №1. С.189-201. 7. Сімахіна Г. О., Українець А. І. Інноваційні технології та продукти. Оздоровче харчування : підручник. К. : НУХТ, 2010. 294 с. |
References: | 1. Davlietbaieva N.B. Teoretychni zasady innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Serie: ekonomichni nauky. 2015. Issue 10. Part 2. P. 77- 80. 2. Dyskina A.A., Bohachenko Ya.V. Napriamy stymuliuvannia innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti v Ukraini. Hlobalni ta natsionalni problemy ekonomiky. 2016. Iss.10. P.582-585. 3. Liashenko S. Ispolzovanie nanotekhnolohii v pishchevoi promyshlennosti. URL: vny.naiionewsnct.ru/blog/niksr/ (Date of appeal 22.11.2021). 4. Novikova N.V., Riapolova I.O. Problemy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti. Tekhnolohiia lehkoi i kharchovoi promyslovosti. Visnyk KhNTU. 2020. No 1(72). Ch. 1. P.117-122. 5. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Zdobutky i perspektyvy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti Ukrainy. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2021. No 5 (Cherven). P. 109 – 115. 6. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Innovatsii u kharchovykh tekhnolohiiakh. Tovary i rynky. 2015. No 1. P.189-201. 7. Simakhina H. O., Ukrainets A. I. Innovatsiini tekhnolohii ta produkty. Ozdorovche kharchuvannia : pidruchnyk. K. : NUKhT, 2010. 294 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Ivachevskiy_N-Innovations_and_innovative_80-82.pdf | 907,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Ivachevskiy_N-Innovations_and_innovative_80-82.djvu | 48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Ivachevskiy_N-Innovations_and_innovative_80-82__COVER.png | 561,02 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.