Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36326

Назва: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Інші назви: Definition of the main problems of growth of restaurant institutions in difficult conditions present and determination of directions for overcoming them
Автори: Владимир, Ольга Михайлівна
Субчак, Назарій
Vladymyr, Olga
Subchak, Nazarij
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Владимир О. М. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання / Владимир Ольга, Субчак Назарій // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 10–13. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
Bibliographic description: Vladymyr O., Subchak N. (2021) Okreslennia osnovnykh problem zrostannia zakladiv restorannoho hospodarstva u skladnykh umovakh sohodennia ta vyznachennia napriamiv yikh podolannia [Definition of the main problems of growth of restaurant institutions in difficult conditions present and determination of directions for overcoming them]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 10-13 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 5-лис-2021
Дата внесення: 17-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
УДК: 338.488
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 10-13
Початкова сторінка: 10
Кінцева сторінка: 13
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36326
ISBN: 978-617-7875-24-5
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://fbc.net.ua/video/11437
http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/
Перелік літератури: 1. Бутенко О. П., Стрельченко Д. О. Стан ресторанного господарства України та перспективи його розвитку. Вісник економіки транспорту і промисловості. № 56, 2016. С. 18-24.
2. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: підруч. За ред. П’ятницької Н.О. К.: Центр учбової літератури, 2011. 584 с.
3. Ресторанний бізнес: провал – 2014, прогнози – 2015. Акцент [Електронний ресурс]. URL: http://fbc.net.ua/video/11437.
4. Управління персоналом в ресторанному бізнесі. [Електронний ресурс]. Меркурій. Гроші у всі часи. URL: http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/.
References: 1. Butenko O. P., Strelchenko D. O. Stan restorannoho hospodarstva Ukrainy ta perspektyvy yoho rozvytku. Visnyk ekonomiky transportu i promyslovosti. No 56, 2016. P. 18-24.
2. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u zakladakh restorannoho hospodarstva: pidruch. ed. Piatnytskoi N.O. K., Centre of Educational Literature, 2011. 584 p.
3. Restorannyi biznes: proval – 2014, prohnozy – 2015. Aktsent [Electronic resource]. URL: http://fbc.net.ua/video/11437.
4. Upravlinnia personalom v restorannomu biznesi. [Electronic resource]. Merkurii. Hroshi u vsi chasy. URL: http://mercury.kiev.ua/upravlinnja-personalom-v-restorannomu-biznesi/.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.