Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36297
Назва: | Значення системи прийняття управлінських рішень в ефективному зростанні вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу |
Інші назви: | The importance of the management decision-making system in the effective growth of the domestic hotel and restaurant business |
Автори: | Нагорняк, Галина Степанівна Малий, Олександр Nahornyak, Halyna Maliy, Olehandr |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine |
Бібліографічний опис: | Нагорняк Г. С. Значення системи прийняття управлінських рішень в ефективному зростанні вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу / Нагорняк Галина, Малий Олександр // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 33–36. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття). |
Bibliographic description: | Nahornyak H., Maliy O. (2021) Znachennia systemy pryiniattia upravlinskykh rishen v efektyvnomu zrostanni vitchyznianoho hotelno-restorannoho biznesu [The importance of the management decision-making system in the effective growth of the domestic hotel and restaurant business]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 33-36 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021 Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
Дата публікації: | 5-лис-2021 |
Дата внесення: | 17-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 05 листопада 2021 року 05 November 2021 |
УДК: | 005 93 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 33-36 |
Початкова сторінка: | 33 |
Кінцева сторінка: | 36 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36297 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Власник авторського права: | © ФОП Паляниця В.А., 2021 |
Перелік літератури: | 1. Бичківський Р. Управління якістю: навч. посіб. Л.: ДУ “Львівська політехніка”, 2000. 329 с. 2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с. 3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. ТуганБарановського, 2003. Т.1. С. 258–267. 4. Расулова А. М. Роль персоналу у забезпеченні конкурентоспроможності ресторану. Вісн. ДонДУЕТ. №3 (23), 2004. С. 174-180. |
References: | 1. Bychkivskyi R. Upravlinnia yakistiu: tutorial L., DU "Lvivska politekhnika", 2000. 329 p. 2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p. 3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. TuhanBaranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267. 4. Rasulova A. M. Rol personalu u zabezpechenni konkurentospromozhnosti restoranu. Visn. DonDUET. No 3 (23), 2004. P. 174-180. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKPNES_2021_Nahornyak_H-The_importance_of_the_management_33-36.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Nahornyak_H-The_importance_of_the_management_33-36.djvu | 67,67 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKPNES_2021_Nahornyak_H-The_importance_of_the_management_33-36__COVER.png | 366,98 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.