Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36297

Назва: Значення системи прийняття управлінських рішень в ефективному зростанні вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: The importance of the management decision-making system in the effective growth of the domestic hotel and restaurant business
Автори: Нагорняк, Галина Степанівна
Малий, Олександр
Nahornyak, Halyna
Maliy, Olehandr
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine
Бібліографічний опис: Нагорняк Г. С. Значення системи прийняття управлінських рішень в ефективному зростанні вітчизняного готельно-ресторанного бізнесу / Нагорняк Галина, Малий Олександр // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 05 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В.А., 2021. — С. 33–36. — (Розвиток соціально-економічних систем мікро-, мезо- і макрорівня: конфлікт традиційних моделей та економічних реалій XXI століття).
Bibliographic description: Nahornyak H., Maliy O. (2021) Znachennia systemy pryiniattia upravlinskykh rishen v efektyvnomu zrostanni vitchyznianoho hotelno-restorannoho biznesu [The importance of the management decision-making system in the effective growth of the domestic hotel and restaurant business]. Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions" (Tern., 05 November 2021), pp. 33-36 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2021
Proceedings of the 7th International Scientific-Practical Conference "Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions", 2021
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“
Дата публікації: 5-лис-2021
Дата внесення: 17-гру-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В.А.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 05 листопада 2021 року
05 November 2021
УДК: 005
93
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 33-36
Початкова сторінка: 33
Кінцева сторінка: 36
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36297
ISBN: 978-617-7875-24-5
Власник авторського права: © ФОП Паляниця В.А., 2021
Перелік літератури: 1. Бичківський Р. Управління якістю: навч. посіб. Л.: ДУ “Львівська політехніка”, 2000. 329 с.
2. Нечаюк Л. І., Нечаюк Н. О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів. К. : Центр навч. літератури, 2006. 346 с.
3. П’ятницька Г. Т., Коваленко А. М. Стратегічні альтернативи розвитку ресторанів в умовах конкуренції. Торгівля і ринок України: темат. зб. наук. праць з проблем торгівлі і громад. харчування. Вип. 15. Донецьк: ДонДУЕТ ім. М. ТуганБарановського, 2003. Т.1. С. 258–267.
4. Расулова А. М. Роль персоналу у забезпеченні конкурентоспроможності ресторану. Вісн. ДонДУЕТ. №3 (23), 2004. С. 174-180.
References: 1. Bychkivskyi R. Upravlinnia yakistiu: tutorial L., DU "Lvivska politekhnika", 2000. 329 p.
2. Nechaiuk L. I., Nechaiuk N. O. Hotelno-restorannyi biznes: menedzhment: navch. posibnyk dlia stud. vyshch. navch. zakladiv. K. : Tsentr navch. literatury, 2006. 346 p.
3. Piatnytska H. T., Kovalenko A. M. Stratehichni alternatyvy rozvytku restoraniv v umovakh konkurentsii. Torhivlia i rynok Ukrainy: temat. zb. nauk. prats z problem torhivli i hromad. kharchuvannia. Iss. 15. Donetsk: DonDUET im. M. TuhanBaranovskoho, 2003. V.1. P. 258–267.
4. Rasulova A. M. Rol personalu u zabezpechenni konkurentospromozhnosti restoranu. Visn. DonDUET. No 3 (23), 2004. P. 174-180.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:VII Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.