Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36123
Назва: | Інтенсифікація процесів обробки харчових продуктів шнековими робочими органами |
Інші назви: | The process intensification of food processing by screw working bodies |
Автори: | Сембрат, В. Sembrat, V. |
Приналежність: | Тернопільський національнийтехнічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Сембрат В. Інтенсифікація процесів обробки харчових продуктів шнековими робочими органами / Сембрат В. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 243. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Sembrat V. (2021) Intensyfikatsiia protsesiv obrobky kharchovykh produktiv shnekovymy robochymy orhanamy [The process intensification of food processing by screw working bodies]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 243 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 631.358.42 |
Теми: | робочий орган шнек обробка харчових продуктів working bodies screw food processing |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 243 |
Початкова сторінка: | 243 |
Кінцева сторінка: | 243 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36123 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243.pdf | 383,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243.djvu | 19,61 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Sembrat_V-The_process_intensification_243__COVER.png | 390,74 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.