Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36051
Назва: Лабораторний практикум до дисципліни «Моделювання та аналіз програмного забезпечення»
Інші назви: Лабораторний практикум до дисципліни «Моделювання та аналіз програмного забезпечення»
Автори: Петрик, Михайло Романович
Петрик, Оксана Юліанівна
Приналежність: д.ф.-м.н., проф., зав.каф. ПІ Петрик Михайло Романовч
Бібліографічний опис: Лабораторний практикум до дисципліни «Моделювання та аналіз програмного забезпечення» // Уклад.: М.Р. Петрик, О.Ю.Петрик - Тернопіль: ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015. 46с.
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 11-гру-2021
Видавництво: ТНТУ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Теми: Моделювання та аналіз програмного забезпечення
Лабораторний практикум
Діапазон сторінок: 47
Короткий огляд (реферат): Призначений для допомоги студентам у виконанні лабораторних робіт з дисципліни “Моделювання та аналіз програмного забезпечення” і контролю знань та практичних навіків студентів щодо застосування методів моделювання програмного забезпечення та технологій побудови основних моделей аналізу прграмного забезпечення на різних стадіях проектування на основі універсальної мови моделювання UML. Розроблено з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, широкого спектру тем предметних областей при виконанні лабораторних робіт.
Зміст: Призначений для допомоги студентам у виконанні лабораторних робіт з дисципліни “Моделювання та аналіз програмного забезпечення” і контролю знань та практичних навіків студентів щодо застосування методів моделювання програмного забезпечення та технологій побудови основних моделей аналізу прграмного забезпечення на різних стадіях проектування на основі універсальної мови моделювання UML. Розроблено з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, широкого спектру тем предметних областей при виконанні лабораторних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36051
Власник авторського права: © Петрик М.Р., Петрик О.Ю. 2015
Перелік літератури: Призначений для допомоги студентам у виконанні лабораторних робіт з дисципліни “Моделювання та аналіз програмного забезпечення” і контролю знань та практичних навіків студентів щодо застосування методів моделювання програмного забезпечення та технологій побудови основних моделей аналізу прграмного забезпечення на різних стадіях проектування на основі універсальної мови моделювання UML. Розроблено з урахуванням модульної системи навчання, рекомендацій до самостійної роботи і індивідуальних завдань, широкого спектру тем предметних областей при виконанні лабораторних робіт.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Laboratory Instructions
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри програмної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MАПЗ методичка з лаб робіт.pdf1,94 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора