Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36005
Назва: Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Будівельні конструкції, будівлі і споруди»
Автори: Ігнатьєва, Вікторія Борисівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, к.т.н., доцент
Бібліографічний опис: Ігнатьєва В.Б. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Будівельні конструкції, будівлі і споруди» (для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» денної і заочної форми навчання) / Укл.: В.Б. Ігнатьєва. – Тернопіль: вид-во ТНТУ ім. І. Пулюя, 2021 – 23 с.
Дата публікації: 23-чер-2021
Дата подання: 23-чер-2021
Дата внесення: 1-гру-2021
Видавництво: ТНТУ імені І. Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені І. Пулюя
УДК: 69.07
692
ББК: 38.5
38.7
Теми: Будівельні конструкції
будівлі
споруди
методичні вказівки
самостійна робота
будівництво
Короткий огляд (реферат): Наведено матеріали, необхідні для самостійної роботи студентів, що навчаються за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» при вивченні курсу «Будівельні конструкції, будівлі і споруди». Визначено основні компетентності (знання та уміння) студентів, які вивчили даний курс, дано перелік основних тем, що підлягають вивченню, їхній зміст, рекомендовані літературні джерела для використання при роботі над кожною темою, питання для самоперевірки, завдання для самостійного рішення, а також перелік основних теоретичних питань для перевірки рівня знань.
Опис: Наведено матеріали, необхідні для самостійної роботи студентів, що навчаються за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія» при вивченні курсу «Будівельні конструкції, будівлі і споруди». Визначено основні компетентності (знання та уміння) студентів, які вивчили даний курс, дано перелік основних тем, що підлягають вивченню, їхній зміст, рекомендовані літературні джерела для використання при роботі над кожною темою, питання для самоперевірки, завдання для самостійного рішення, а також перелік основних теоретичних питань для перевірки рівня знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36005
Власник авторського права: © Ігнатьєва Вікторія Борисівна, 2021
Перелік літератури: Железобетонные конструкции. /[Барашников А.Я., Будникова Л.М., Гусенице А.П. и др.]; под ред. А.Я. Барашникова. - К.: Вища шк., 1987. – 416 с.
Білий В.І. Залізнична колія. / В.І. Білий. – Донецьк: Донецький інститут залізничного транспорту, 2007. – 160 с.
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри будівельної механіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV BKBS sam robota.docxМетодичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Будівельні конструкції, будівлі і споруди»64,37 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора