Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35480

Назва: Вплив водопідготовки на якість напоїв: Тернопільська пивоварня «Опілля»
Інші назви: The influence of water treatment on the quality of beverages: Ternopil brewery «Opillia»
Автори: Назарко, І. С.
Білецька, Г. А.
Nazarko, I.
Biletska, G.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Хмельницький національний університет, Україна
Бібліографічний опис: Назарко І. С. Вплив водопідготовки на якість напоїв: Тернопільська пивоварня «Опілля» / І. С. Назарко, Г. А. Білецька // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 16–17. — (Сучасні технології аналізу води, водопідготовки, водоочищення, водопостачання і водовідведення).
Bibliographic description: Nazarko I., Biletska G. (2021) Vplyv vodopidhotovky na yakist napoiv: Ternopilska pyvovarnia "Opillia" [The influence of water treatment on the quality of beverages: Ternopil brewery «Opillia»]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 16-17 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Конференція/захід: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 20-тра-2021
Дата внесення: 23-чер-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
УДК: 663.6
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 16-17
Початкова сторінка: 16
Кінцева сторінка: 17
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35480
ISBN: 978-617-7875-17-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://ecosoft.ua
https://pivo.by
Перелік літератури: 1. Державні санітарні норми та правила «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною»: ДСанПіН 2.2.4-171-10 / Міністерство охорони здоров’я України. — [Чинний від 2010.06.01].
2. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : ˂ https://ecosoft.ua › Вода для броварні.
3. [Електронний ресурс]. – Режим доступу : ˂ https://pivo.by › articles › wat … Вода в пиве: влияние на вкус и водоподготовка.
References: 1. Derzhavni sanitarni normy ta pravyla "Hihiienichni vymohy do vody pytnoi, pryznachenoi dlia spozhyvannia liudynoiu": DSanPiN 2.2.4-171-10, Ministerstvo okhorony zdorovia Ukrainy, [Chynnyi vid 2010.06.01].
2. [Electronic resource], Access mode : ˂ https://ecosoft.ua › Voda dlia brovarni.
3. [Electronic resource], Access mode : ˂ https://pivo.by › articles › wat … Voda v pive: vliianie na vkus i vodopodhotovka.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.