Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455

Pealkiri: Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба
Teised pealkirjad: Influence of chemicals on diagents of bread diseases
Autor: Войтко, Христина
Кухтин, Микола Дмитрович
Voitko, Christina
Kukhtyn, Mykola
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Войтко Х. Вплив хімічних засобів на збудників хвороб хліба / Христина Войтко, Микола Кухтин // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 48. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Voitko C., Kukhtyn M. (2021) Vplyv khimichnykh zasobiv na zbudnykiv khvorob khliba [Influence of chemicals on diagents of bread diseases]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 48 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Ilmumisaasta: 20-mai-2021
Date of entry: 23-juu-2021
Kirjastaja: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 48
Start page: 48
End page: 48
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35455
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. Мікробіологія харчових виробництв [Текст] : навч. посіб. / Л. В. Капрельянц, Л. М. Пилипенко, А. В. Єгорова та ін. - Херсон : Видавець ФОП Грінь Д.С., 2016. – 478с.
References (International): 1. Mikrobiolohiia kharchovykh vyrobnytstv [Text] : tutorial, L. V. Kapreliants, L. M. Pylypenko, A. V. Yehorova and other - Kherson : Vydavets FOP Hrin D.S., 2016, 478p.
Content type: Conference Abstract
Asub kollektsiooni(de)s:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.