Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437
Titre: | Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів |
Autre(s) titre(s): | New types of flour in technology of bread and bakery products |
Auteur(s): | Рудь, Андрій Кухтин, Микола Дмитрович Кравченюк, Христина Юріївна Rud, Andriy Kukhtyn, Mykola Kravcheniuk, Khrystyna |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Рудь А. Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробів / Андрій Рудь, Микола Кухтин, Христина Кравченюк // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 29. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Rud A., Kukhtyn M., Kravcheniuk K. (2021) Novi vydy boroshna v tekhnolohii vyrobnytstva khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [New types of flour in technology of bread and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 29 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Date de publication: | 20-mai-2021 |
Date of entry: | 23-jui-2021 |
Editeur: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 29 |
Start page: | 29 |
End page: | 29 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35437 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
URL for reference material: | https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ |
References (Ukraine): | 1. Іоргачова К. Г., Лебеденко Т. Є. Хлібобулочні вироби оздоровчого призначення з використанням фітодобавок. Kиїв: Прес, 2015. 464 с. 2. Журнал Агроном [Електронний ресурс]: Режим доступа: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Спельта: новий напрямок у виробництві пшениць. |
References (International): | 1. Iorhachova K. H., Lebedenko T. Ye. Khlibobulochni vyroby ozdorovchoho pryznachennia z vykorystanniam fitodobavok. Kyiv: Pres, 2015. 464 p. 2. Zhurnal Ahronom [Electronic resource]: Access mode: https://www.agronom.com.ua/spelta-novyj-napryamok-u-vyrobnytstvi-pshenyts/ Spelta: novyi napriamok u vyrobnytstvi pshenyts. |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.pdf | 273,75 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29.djvu | 19,3 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2021_Rud_A-New_types_of_flour_in_technology_29__COVER.png | 480,76 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.