Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35322
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВічко, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorНазарко, Ірина Степанівна-
dc.date.accessioned2021-06-13T16:24:46Z-
dc.date.available2021-06-13T16:24:46Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» / укладачі: О. І. Вічко, І. С. Назарко. – Тернопіль : ТНТУ, 2020. – 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35322-
dc.description.abstractЗапропоновані методичні вказівки призначені для студентів І курсу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя спеціальності 181 «Харчові технології». Послідовність тем складена згідно робочої програми для цього напрямку підготовки бакалаврів. Курс «Загальна та неорганічна хімія» має важливе значення у підготовці студентів, оскільки поглиблює та узагальнює фундаментальні знання основних законів природи, дає теоретичну та практичну підготовку для розуміння різноманітних хімічних процесів та подальшого вивчення спеціальних технічних дисциплін.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ ...4 Правила роботи в лабораторії і техніка безпеки ...5 Загальна хімія Лабораторне заняття № 1 Вступ в хімічну практику ...7 Лабораторне заняття № 2 Основні поняття та закони хімії ...21 Лабораторне заняття № 3 Періодичний закон і періодична система ...28 Лабораторне заняття № 4 Класи неорганічних сполук ...33 Лабораторне заняття № 5 Кінетика хімічних процесів .Хімічна рівновага ...37 Лабораторне заняття № 6 Властивості розчинів. Гідроліз солей ...42 Лабораторне заняття № 7 Окисно-відновні та електрохімічні процеси ...50 Лабораторне заняття № 8 Загальні властивості металів. Корозія металів ...55 Рекомендована література ...60uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.uriGeneral and inorganic chemistry / Levitin Ye.Ya. Vedernikova I.A. – Kharkiv: Publishing House of NUPh: Golden Pages, 2009. – 360 p.uk_UA
dc.subjectзагальна хіміяuk_UA
dc.subjectнеорганічна хіміяuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder© Вічко О. І., Назарко І. С., 2020uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.relation.references1. Загальна та неорганічна хімія. Лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 – Харчові технології та інженерія / Укл.: О.І. Сиза, О.М. Савченко – Чернігів: ЧДТУ, 2012. – 104 c. 2. Загальна та неорганічна хімія: У 2-х ч./ О.М. Степаненко, Л.Г. Рейтер, В.М. Ледовских, С.В. Іванов. – К.: Пед. Преса, 2002.– Ч. І.– 520 с. 3. Загальна хімія / В. В. Григор’єва, В. М. Самійленко, А. М. Сич, О. А. Голуб – К. : Вища шк., 2009. – 471с. 4. Левітін Є.Я., Бризицька А.М., Клюєва Р.Г. Загальна та неорганічна хімія. – Вінниця: Нова книга, 2003. – 464 с. 5. Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з дисципліни “Хімія” (розділ “Хімічна кінетика та хімічна рівновага”) для студентів усіх спеціальностей. / Укл.: Л.Є. Ісаєва, І.Ю. Лев. – Дніпропетровськ: НМетАУ, 2008. – 49 с. 6. Неділько С. А. Загальна й неорганічна хімія: задачі і вправи: Навч. посібник / С. А. Неділько, П. П. Попель. – К. : Либідь, 2001. – 400 с. 7. Неорганічна хімія. Лабораторний практикум / Є.Я. Левітін, О.В. Антоненко, А.М. Бризицька та ін. – Х.: НФаУ: Золоті сторінки, 2012. – 148 с. 8. Романова Н.В. Загальна та неорганічна хімія/ Підручник для студентів вищ. навч. закладів. - Київ; Ірпінь: ВТФ "Перун", 1998. - 480 с. 9. General and inorganic chemistry / Levitin Ye.Ya. Vedernikova I.A. – Kharkiv: Publishing House of NUPh: Golden Pages, 2009. – 360 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
методичка ч.1.docx1,88 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/відкрити
Metodychni_vkazivky_Zahalna_ta neorhanichna_khimiya.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора