Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35236
Назва: Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни «Економічний аналіз» для студентів ІI курсу усіх форм навчання
Автори: Мазуренок, Оксана Романівна
Синькевич, Надія Іванівна
Москалик, Тетяна Петрівна
Приналежність: ТНТУ імені І. Пулюя
Бучацький коледж Подільського ДАТУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для практичних занять з дисципліни «Економічний аналіз» для студентів ІI курсу усіх форм навчання / Укл. О. Р. Мазуренок, Н. І. Синькевич, Т. П. Мокалик. – Тернопіль, ТНТУ імені І. Пулюя, 2021. – 72 с.
Дата публікації: лют-2021
Дата внесення: 3-чер-2021
Видавництво: ТНТУ імені І. Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: ТНТУ імені І. Пулюя
УДК: 336
658
657
Теми: Економічний аналіз
Короткий огляд (реферат): Метою практичних занять з економічного аналізу є здобуття студентами систематизованих знань і навичок володіння науковими основами економічного аналізу. На практичних заняттях студенти з кожної теми курсу вивчають теоретичний матеріал та відпрацьовують навички аналітичної роботи з використанням конкретної інформації. За такого підходу обидві форми навчання стають більш цілеспрямованими й ефективними, підвищується рівень теоретичної та практичної підготовки студентів.
Опис: Методичні вказівки для практичних занять містять аналітичні завдання, тестові запитання, контрольні запитання, задачі, що дають можливість студентам краще опанувати теоретичний матеріал.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35236
Власник авторського права: © О. Р. Мазуренок, Н. І. Синькевич, С. П. Москалик, 2021
Тип вмісту: Methodical recommendations
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри бухгалтерського обліку та аудиту



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора