Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Бакалавр
241 — Готельно-ресторанна справа (бакалаври)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-9 зі 9 (час пошуку: 0.015 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Bachelor Thesis
чер-2022
22-сер-2022
Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Вишньовський, О. А.
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill)
Дзьоник, Софія Віталіївна
Bachelor Thesis
чер-2022
16-вер-2022
“Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен”
Кіпибіда, Людмила Олегівна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка»)
Яремко, Діана Богданівна
Bachelor Thesis
чер-2022
6-вер-2022
Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)
Крук, Олена Миколаївна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)
Буняк, Марія Романівна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)
Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesis
чер-2022
27-січ-2024
Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”
Гринчук, Оксана Романівна
;
Hrynchuk, Oksana
Розкриття
за авторами
1
Hrynchuk, Oksana
1
Буняк, Марія Романівна
1
Вишньовський, О. А.
1
Гринчук, Оксана Романівна
1
Гунька, Дмитро Васильович
1
Дзьоник, Софія Віталіївна
1
Драбик, Ілля Миколайович
1
Крук, Олена Миколаївна
1
Кіпибіда, Людмила Олегівна
1
Яремко, Діана Богданівна
за темами
8
management
4
competitiveness
4
ефективність
4
конкурентоспроможність
3
efficiency
3
прибуток
3
підприємство
2
development
2
enterprise
2
hotel and restaurant industry
2
incentives
2
motivation
2
profit
2
quality
2
готельно-ресторанна індустрія
2
мотивація
2
послуги
2
розвиток
2
стимулювання
2
якість
.
далі >
за типом вмісту
9
Bachelor Thesis
за мовами
9
uk