Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34637

Назва: Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажів
Інші назви: Linen oil as a source of omega-3 polynesaturic acids in the creation of buildings
Автори: Новіков, І. Т.
Покотило, О. С.
Novikov, I. T.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Новіков І. Т. Лляна олія як джерело омега-3 поліненасичених кислот при створенні купажів / І. Т. Новіков, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 151. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Novikov I. T., Pokotylo O. S. (2020) Lliana oliia yak dzherelo omeha-3 polinenasychenykh kyslot pry stvorenni kupazhiv [Linen oil as a source of omega-3 polynesaturic acids in the creation of buildings]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 151 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Конференція/захід: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2020
Дата внесення: 24-бер-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
УДК: 665.1
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 151
Початкова сторінка: 151
Кінцева сторінка: 151
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34637
ISBN: 978-966-305-112-3
Перелік літератури: 1. А. В. Хмара, О. С. Покотило. Вплив лляної олії на вміст продуктів ПОЛ у тканинах щурів різного віку за умов адаптації до тривалих фізичних навантажень плаванням // Фізичне виховання, спорт і культура здоров'я у сучасному суспільстві. - 2013. - № 1. - С. 310- 314.
2. В. Ониськів, О. Покотило. Властивості та жирнокислотний склад нетрадиційних олій // Матеріали ⅩⅧ наукової конференції ТНТУ імені Івана Пулюя. - 10 жовтня 2014. – Тернопіль. – С. 171-171.
3. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References: 1. A. V. Khmara, O. S. Pokotylo. Vplyv llianoi olii na vmist produktiv POL u tkanynakh shchuriv riznoho viku za umov adaptatsii do tryvalykh fizychnykh navantazhen plavanniam, Fizychne vykhovannia, sport i kultura zdorovia u suchasnomu suspilstvi, 2013, No 1, P. 310- 314.
2. V. Onyskiv, O. Pokotylo. Vlastyvosti ta zhyrnokyslotnyi sklad netradytsiinykh olii, Materialy ⅩⅧ naukovoi konferentsii TNTU imeni Ivana Puliuia, 10 zhovtnia 2014, Ternopil, P. 171-171.
3. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.