Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33702

Título: Енергооптимальні швидкісні режими пневмотранспорту в технологічних процесах виробництва борошна
Outros títulos: Optimum poewr high-speed modes of the pneumatic transport in technological processes of a torment
Autor: Федорейко, Валерій Степанович
Fedorejko, V.
Affiliation: Тернопільський державний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка
Bibliographic description (Ukraine): Федорейко В. С. Енергооптимальні швидкісні режими пневмотранспорту в технологічних процесах виробництва борошна / Федорейко В. // Вісник ТДТУ. — Т. : ТНТУ, 2003. — Том 8. — № 2. — С. 58–61. — (Машинобудування та автоматизація виробництва).
Bibliographic description (International): Fedorejko V. (2003) Enerhooptymalni shvydkisni rezhymy pnevmotransportu v tekhnolohichnykh protsesakh vyrobnytstva boroshna [Optimum poewr high-speed modes of the pneumatic transport in technological processes of a torment]. Scientific Journal of TSTU (Tern.), vol. 8, no 2, pp. 58-61 [in Ukrainian].
Is part of: Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2 (8), 2003
Scientific Journal of the Ternopil National Technical University, 2 (8), 2003
Journal/Collection: Вісник Тернопільського національного технічного університету
Issue: 2
Volume: 8
Data: 2003
Submitted date: 12-Jan-2003
Date of entry: 29-Dez-2020
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
UDC: 631.363
Number of pages: 4
Page range: 58-61
Start page: 58
End page: 61
Resumo: Розглянуто можливості зниження енерговитрат в пневмотранспортних системах борошноме-льних підприємств шляхом застосування частотно-регульованого асинхронного електроприводу при ке-руванні технологічними вентиляторами.
The possibilities of reduction of power losses in pneumatic systems a torment of the molar enterprises are considered by application of the frequent adjustable asynchronous electric drive for want of management of technological ventilators
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33702
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
References (Ukraine): 1. Корчемний М.О., Федорейко В.С., Бурин Р.Я., Понятишин В.З. Розробка алгоритмів керування, мо-делі економічної ефективності та рекомендації по енергозберігаючих заходах в технологічних про-цесах виробництва борошна, які забезпечують мінімум питомих втрат енергії // Депонований звіт в УкрІНТЕІ, К, 2002. Держреєстрація №0100U002414, інв. № 0212U000931. -С.80.
2. Федорейко В.С. Обгрунтування й дослідження способу зменшення енергоємності виробництва бо-рошна на борошномельних підприємствах// Машинознавство.-2001.-№7(49).-С.53-55.
3. Корчемний М.О., Федорейко В.С., Щербань В.П. Енергозбереження в агропромисловому комплексі.- Тернопіль.:Підручники і посібники, 2001.-984 с.
4. Браславский И.Я. О возможностях енергозбереження при использовании регулируемых асинхрон-ных электроприводов // Электротехника.-1998.-№8.-С.2-5.
References (International): 1. Korchemnyi M.O., Fedoreiko V.S., Buryn R.Ya., Poniatyshyn V.Z. Rozrobka alhorytmiv keruvannia, mo-deli ekonomichnoi efektyvnosti ta rekomendatsii po enerhozberihaiuchykh zakhodakh v tekhnolohichnykh pro-tsesakh vyrobnytstva boroshna, yaki zabezpechuiut minimum pytomykh vtrat enerhii, Deponovanyi zvit v UkrINTEI, K, 2002. Derzhreiestratsiia No 0100U002414, inv. No 0212U000931. -P.80.
2. Fedoreiko V.S. Obhruntuvannia y doslidzhennia sposobu zmenshennia enerhoiemnosti vyrobnytstva bo-roshna na boroshnomelnykh pidpryiemstvakh// Mashynoznavstvo.-2001.-No 7(49).-P.53-55.
3. Korchemnyi M.O., Fedoreiko V.S., Shcherban V.P. Enerhozberezhennia v ahropromyslovomu kompleksi, Ternopil.:Pidruchnyky i posibnyky, 2001.-984 p.
4. Braslavskii I.Ia. O vozmozhnostiakh enerhozberezhennia pri ispolzovanii rehuliruemykh asinkhron-nykh elektroprivodov, Elektrotekhnika.-1998.-No 8.-P.2-5.
Content type: Article
Aparece nas colecções:Вісник ТДТУ, 2003, том 8, № 2



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.