Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33079

Назва: Аспекти формування бренду промисловими підприємствами України
Інші назви: Aspects of brand formation by industrial enterprises of Ukraine
Автори: Сарабун, Наталія
Sarabun, Nataliya
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Сарабун Н. Аспекти формування бренду промисловими підприємствами України / Сарабун Наталія // МТПСНТС, 16 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 20–21. — (Маркетингові інновації: теоретико-методичні засади та досвід).
Bibliographic description: Sarabun N. (2020) Aspekty formuvannia brendu promyslovymy pidpryiemstvamy Ukrainy [Aspects of brand formation by industrial enterprises of Ukraine]. MTPSNTS (Tern., 16 November 2020), pp. 20-21 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“, 2020
Конференція/захід: ⅩⅠ регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ регіональної науково-практичної інтернет-конференції молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“
Дата публікації: 16-лис-2020
Дата внесення: 13-гру-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16 листопада 2020 року
16 November 2020
УДК: 339.138
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 20-21
Початкова сторінка: 20
Кінцева сторінка: 21
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33079
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:XІ Регіональна науково-практична інтернет-конференція молодих вчених та студентів „Маркетингові технології підприємств в сучасному науково-технічному середовищі“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.