Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33060
Назва: Віконна система
Автори: Ігнатьєва, Вікторія Борисівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, к.т.н., доцент
Бібліографічний опис: Пат. 142702 U, Україна МПК (2020) Е06В 3/00, МПК (2006) Е06В 3/68. Віконна система / Ігнатьєва В.Б.; патентовласник Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – № u 201911664; заявл. 05.12.2019; опубл. 25.06.2020, Бюл. № 12.
№ патенту: 142702
Дата публікації: 25-чер-2020
Дата подання: 5-гру-2019
Дата внесення: 6-гру-2020
Видавництво: Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності"
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Бюлетень "Промислова власність", № 12, 2020 р.
Теми: віконна система
Короткий огляд (реферат): Використання: при виробництві вікон для житлових, суспільних, виробни-чих і допоміжних приміщень. Сутність: віконна система містить раму 1, стулкові або глухі елементи 2 різних видів і конструкцій, у середині яких встановлений склопакет 3. Зов-нішня сторона 4 рами 1 і стулкових або глухих елементів 2 виготовлена з будь-яких металопластикових профільних елементів. Внутрішня сторона 5 – з дерева. Внутрішня сторона 5 зі сторони скріплення її з зовнішньою стороною 4, по всьому периметру, має паз 6. В паз 6 вставлений будь-який теплозберігаючий матеріал 7, наприклад пінополістирол, або планка з те-пловідбивним покриттям. Розміри паза 6 вибрані відповідно до розмірів теплозберігаючого матеріалу 7 або планки з тепловідбивним покриттям, враховуючи, що ширина буртика паза та товщина тіла внутрішньої сторо-ни 5 рами 1 та стулкових або глухих елементів 2 забезпечують жорсткість і міцність цієї конструкції. Зовнішня 4 та внутрішня 5 сторони рами 1 і стулкових або глухих елементів 2 скріплені між собою будь-яким відомим способом, наприклад, саморізами у зоні їх з’єднання. Технічні переваги: простота виробництва; збільшення теплозахисту та звукоізоляції віконної системи, що дозволяє підвищити якість виробу.
Зміст: Використання: при виробництві вікон для житлових, суспільних, виробни-чих і допоміжних приміщень. Сутність: віконна система містить раму 1, стулкові або глухі елементи 2 різних видів і конструкцій, у середині яких встановлений склопакет 3. Зов-нішня сторона 4 рами 1 і стулкових або глухих елементів 2 виготовлена з будь-яких металопластикових профільних елементів. Внутрішня сторона 5 – з дерева. Внутрішня сторона 5 зі сторони скріплення її з зовнішньою стороною 4, по всьому периметру, має паз 6. В паз 6 вставлений будь-який теплозберігаючий матеріал 7, наприклад пінополістирол, або планка з те-пловідбивним покриттям. Розміри паза 6 вибрані відповідно до розмірів теплозберігаючого матеріалу 7 або планки з тепловідбивним покриттям, враховуючи, що ширина буртика паза та товщина тіла внутрішньої сторо-ни 5 рами 1 та стулкових або глухих елементів 2 забезпечують жорсткість і міцність цієї конструкції. Зовнішня 4 та внутрішня 5 сторони рами 1 і стулкових або глухих елементів 2 скріплені між собою будь-яким відомим способом, наприклад, саморізами у зоні їх з’єднання. Технічні переваги: простота виробництва; збільшення теплозахисту та звукоізоляції віконної системи, що дозволяє підвищити якість виробу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/33060
Власник авторського права: Ігнатьєва Вікторія Борисівна
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=search
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пат.142702.pdf172,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.