Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32991
| Назва: | Особливості конкурентного середовища вітчизняних підприємств кондитерької промисловості |
| Інші назви: | Features of competitive environment in the domestic industry of confectionary enteprises |
| Автори: | Артеменко, Людмила Борисівна Artemenko, Liudmyla |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, м. Тернопіль, Україна Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ternopil, Ukraine |
| Бібліографічний опис: | Артеменко Л. Б. Особливості конкурентного середовища вітчизняних підприємств кондитерької промисловості / Людмила Артеменко // ФМЗКПНЕС, 30 жовтня 2020 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2020. — С. 74–75. — (Майбутнє конкурентоспроможності: розумне управління, розумні території, розумний бізнес). |
| Bibliographic description: | Artemenko L. (2020) Osoblyvosti konkurentnoho seredovyshcha vitchyznianykh pidpryiemstv kondyterkoi promyslovosti [Features of competitive environment in the domestic industry of confectionary enteprises]. FMZKPNES (Tern., 30 October 2020), pp. 74-75 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“, 2020 Proceedings of the 5th International Scientific-Practical Conference “Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions”, 2020 |
| Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅴ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ |
| Дата публікації: | 30-жов-2020 |
| Дата внесення: | 26-лис-2020 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 30 жовтня 2020 року 30 October 2020 |
| УДК: | 338.1 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 74-75 |
| Початкова сторінка: | 74 |
| Кінцева сторінка: | 75 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32991 |
| ISBN: | 978-617-7875-10-8 |
| Власник авторського права: | © ФОП Паляниця В. А., 2020 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://www.market_data_forecast.com/market_reports/europecan_demarked https://koloro.ua/ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliyukrainytendentsii.html https://www.candyindustry.com/GlobalTop100Candy$Companies https://youcontrol.com.ua/ |
| Перелік літератури: | 1. Europe Candy Market By Type (Chocolate Candy, Non Chocolate Candy), By Distribution Channel (Supermarkets, Convenience Stores, Grocery Stores, Online And Others) And By Region — Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, And Forecasts (2018—2023) // Market Date Forecast. 2019. URL: https://www.market_data_forecast.com/market_reports/europecan_demarked 2. Аналіз ринку кондитерських виробів: тенденції. URL: https://koloro.ua/ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliyukrainytendentsii.html 3. Candy Industry's Global Top 100 Candy Companies Lists URL: // Candy Industry Magazine. 2020. URL: https://www.candyindustry.com/GlobalTop100Candy$Companies 4. Аналіз кондитерської галузі. Аналітичний портал Youcontrol. 2019. URL: https://youcontrol.com.ua/ |
| References: | 1. Europe Candy Market By Type (Chocolate Candy, Non Chocolate Candy), By Distribution Channel (Supermarkets, Convenience Stores, Grocery Stores, Online And Others) And By Region - Industry Analysis, Size, Share, Growth, Trends, And Forecasts (2018-2023), Market Date Forecast. 2019. URL: https://www.market_data_forecast.com/market_reports/europecan_demarked 2. Analiz rynku kondyterskykh vyrobiv: tendentsii. URL: https://koloro.ua/ua/blog/brending-i-marketing/analiz-rynka-konditerskikh-izdeliyukrainytendentsii.html 3. Candy Industry's Global Top 100 Candy Companies Lists URL:, Candy Industry Magazine. 2020. URL: https://www.candyindustry.com/GlobalTop100Candy$Companies 4. Analiz kondyterskoi haluzi. Analitychnyi portal Youcontrol. 2019. URL: https://youcontrol.com.ua/ |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | V Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| FMZKPNES_2020_Artemenko_L-Features_of_competitive_74-75.pdf | 745,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| FMZKPNES_2020_Artemenko_L-Features_of_competitive_74-75.djvu | 37,17 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| FMZKPNES_2020_Artemenko_L-Features_of_competitive_74-75__COVER.png | 1,21 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.