Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32918
Назва: Графічне визначення даних для кінетостатичного розрахунку механізму
Інші назви: Graphical data definition for kinetostatic calculation of the mechanism
Графическое определение данных для кинетостатического расчета механизма
Автори: Стухляк, Петро Данилович
Курко, Андрій Михайлович
Каретін, Василь Миколайович
Karetin, Vasyl Mykolaiovych
Каретин, Василий Николаевич
Приналежність: Херсонська державна морська академія
Бібліографічний опис: Стухляк П. Д. Графічне визначення даних для кінетостатичного розрахунку механізму / П. Д. Стухляк, А. М. Курко, В. М. Каретін // Сучасні енергетичні установки на транспорті і технології та обладнання для їх обслуговування: матеріали всеукр. наук.-практ. конф. Херсон, Україна: ХДМА, 2012. - с.157-159.
Дата публікації: 12-жов-2012
Дата внесення: 9-лис-2020
Видавництво: ХДМА
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Херсонська державна морська академія
Теми: графічні побудови
реактивно-інерційний блок
Короткий огляд (реферат): Сучасні засоби тривимірного моделювання дозволяють суттєво розширити можливості застосування графічного методу дослідження механізмів в цілому, або визначення окремих елементів для попереднього аналізу тих чи інших параметрів.
Опис: Вступ. Сучасні засоби тривимірного моделювання дозволяють суттєво розширити можливості застосування графічного методу дослідження механізмів в цілому, або визначення окремих елементів для попереднього аналізу тих чи інших параметрів. Актуальність досліджень. Графічні побудови дозволяють наочно оцінювати кінетику і динаміку складових як за абсолютними величинами так і за напрямком у відповідних точках траєкторії, що вже на стадії попередніх досліджень дозволяє конкретизувати основні технологічні вимоги до конкретного схемного виконання вузла чи механізму в цілому. Постановка задачі. При моделюванні руху дебалансу реактивно-інерційного блоку інерційного трансформатора крутного моменту очевидна доцільність застосування просторової планетарної передачі, що забезпечує складність траєкторії, можливість безступеневого автоматичного перерозподілу в силовому потоці. Мета. Мета даного дослідження – визначення залежностей між графічними елементами, необхідних для подальшого кінетостатичного аналізу реактивно-інерційного блоку. Об’єкт та методи дослідження. Об’єктом дослідження є графічна модель реактивно-інерційного блоку, що включає: водило, рухоме реактивне конічне зубчасте колесо та з монтованими на конічних сателітах дебаланси, що конструктивно об’єднанні в неповний диференціальний механізм.
Зміст: Вступ. Сучасні засоби тривимірного моделювання дозволяють суттєво розширити можливості застосування графічного методу дослідження механізмів в цілому, або визначення окремих елементів для попереднього аналізу тих чи інших параметрів. Актуальність досліджень. Графічні побудови дозволяють наочно оцінювати кінетику і динаміку складових як за абсолютними величинами так і за напрямком у відповідних точках траєкторії, що вже на стадії попередніх досліджень дозволяє конкретизувати основні технологічні вимоги до конкретного схемного виконання вузла чи механізму в цілому. Постановка задачі. При моделюванні руху дебалансу реактивно-інерційного блоку інерційного трансформатора крутного моменту очевидна доцільність застосування просторової планетарної передачі, що забезпечує складність траєкторії, можливість безступеневого автоматичного перерозподілу в силовому потоці. Мета. Мета даного дослідження – визначення залежностей між графічними елементами, необхідних для подальшого кінетостатичного аналізу реактивно-інерційного блоку. Об’єкт та методи дослідження. Об’єктом дослідження є графічна модель реактивно-інерційного блоку, що включає: водило, рухоме реактивне конічне зубчасте колесо та з монтованими на конічних сателітах дебаланси, що конструктивно об’єднанні в неповний диференціальний механізм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32918
Власник авторського права: Стухляк П.Д., Курко А.М., Каретін В.М., 2012
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiooNDlqfbsAhUIxosKHQSkAMMQFjAAegQIARAC&url=http%3A%2F%2Fwww.kma.ks.ua%2Fua%2Fimages%2Ffs%2Fkeseu%2Fkonferentsii%2Fseutto_2012.pdf&usg=AOvVaw14ZiQvmesEBHyqv0nzq2FB
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Публікації працівників кафедри КТ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Teza_6.pdf541,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора