Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32815
Назва: Інерційний диференціальний трансформатор моменту
Інші назви: Инерционный дифференциальный трансформатор момента
Inertial differential torque converter
Автори: Курко, Андрій Михайлович
Каретін, Василь Миколайович
Каретин, Василий Николаевич
Karetin, Vasyl Mykolaiovych
Бібліографічний опис: Інерційний диференціальний трансформатор моменту : пат. на корисну модель F16H 33/00, F16H 29/00 Україна / А. М. Курко, В. М. Каретін. № 86532МПК ; заявл. 04.03.2013 ; опубл. 10.01.2014, Бюл. № 1. 5 с. : іл.
Bibliographic description: A. M. Kurko, V.M. Karetin, «Inertial differential torque converter,» Patent for a utility model of Ukraine F16H 33/00, F16H 29/00. № 86532МПК (2014), 10.01.2014.
№ патенту: 86532
Дата публікації: 10-січ-2014
Дата подання: 4-бер-2013
Дата внесення: 26-жов-2020
Видавництво: ДП “Український інститут промислової власності”
Країна (код): UA
Теми: інерційний диференціальний трансформатор моменту
Кількість сторінок: 5
Короткий огляд (реферат): Інерційний диференціальний трансформатор моменту з ведучим водилом, веденим центральним зубчастим колесом, конічною передачею, щонайменше двома сателітами зі встановленими з можливістю обертання відносно осей, перпендикулярних одній з діаметральних площин кожного сателіту, дебалансами. Він оснащений рухомим реактивним зубчастим колесом, зі здвоєними конічними зубчастими вінцями, співвісним з приводами дебалансів, яке жорстко встановлене на валу водила так, що діаметри основ їх конусів впадин у торцевих перерізах є співвісними з інерційним диференціальним трансформатором моменту (ІДТМ). Вали приводів дебалансів змонтовані в шарнірах водила перпендикулярно до центральної осі, а жорстко встановлені на них конічні зубчасті колеса є у зачепленні з веденим центральним конічним зубчастим колесом.
Опис: Інерційний диференціальний трансформатор моменту з ведучим водилом, веденим центральним зубчастим колесом, конічною передачею, щонайменше двома сателітами зі встановленими з можливістю обертання відносно осей, перпендикулярних одній з діаметральних площин кожного сателіту, дебалансами, який відрізняється тим, що він оснащений рухомим реактивним зубчастим колесом, зі здвоєними конічними зубчастими вінцями, співвісним з приводами дебалансів, яке жорстко встановлене на валу водила так, що діаметри основ їх конусів впадин у торцевих перерізах є співвісними з інерційним диференціальним трансформатором моменту (ІДТМ), вали приводів дебалансів змонтовані в шарнірах водила перпендикулярно до центральної осі, а жорстко встановлені на них конічні зубчасті колеса є у зачепленні з веденим центральним конічним зубчастим колесом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://sis.ukrpatent.org/uk/search/detail/1115367/
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/32815
Власник авторського права: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2014
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://sis.ukrpatent.org/uk/search/detail/1115367/
Тип вмісту: Patent
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
published_description.pdf229,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.