Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31985

Назва: Сировинна матриця як інструмент оптимізації сучасного меню
Інші назви: Raw material matrix as a tool optimization of the modern menu
Автори: Баранова, Т.
Baranova, T.
Приналежність: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkiv State University of Food and Trade
Бібліографічний опис: Баранова Т. Сировинна матриця як інструмент оптимізації сучасного меню / Баранова Т. // Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 228–229. — (Інженерія продукції).
Bibliographic description: Baranova T. (2020) Syrovynna matrytsia yak instrument optymizatsii suchasnoho meniu [Raw material matrix as a tool optimization of the modern menu]. Materialy Ⅲ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-25 April 2020), pp. 228-229 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2020
Конференція/захід: Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅲ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 23-кві-2020
Дата внесення: 4-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 23-24 квітня 2020 року
23-25 April 2020
УДК: 658.5
338.439.54
Теми: меню
сировина матриця
меню-інженерінг
menu
raw matrix raw material matrix
menu-engineering
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 228-229
Початкова сторінка: 228
Кінцева сторінка: 229
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31985
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅲ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.