Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31925

Назва: Моделювання якості молочної сировини
Інші назви: Modeling the quality of raw milk
Автори: Приліпко, Т. М.
Букалова, Н. В.
Богатко, Л. М.
Лясота, В. П.
Prylipko, T.
Bogatko, L.
Bukalova, N.
Lyasota, V.
Приналежність: Подільський державний аграрно-технічний університет
Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Моделювання якості молочної сировини / Т. М. Приліпко, Н. В. Букалова, Л. М. Богатко, В. П. Лясота // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 143–146. — (Моделювання в наукоємних технологіях).
Bibliographic description: Prylipko T., Bogatko L., Bukalova N., Lyasota V. (2020) Modeliuvannia yakosti molochnoi syrovyny [Modeling the quality of raw milk]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 143-146 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Дата публікації: 14-тра-2020
Дата внесення: 3-чер-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil;
Часове охоплення: 14-15 травня 2020 року
14-15 May 2020
УДК: 619
614.31
637.56
Кількість сторінок: 4
Діапазон сторінок: 143-146
Початкова сторінка: 143
Кінцева сторінка: 146
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31925
ISBN: 978-966-305-093-5
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
Перелік літератури: 1. Приліпко Т.М.Показники безпеки тваринницької продукції / Т.М. Приліпко// Продовольча індустрія АПК. – 2012. – № 2. – С.33–35.
2. Букалова Н.В. Санітарно-гігієнічний та бактеріологічний контроль виробництва незбираного коров’ячого молока на фермі/Н.В. Букалова//Науковий вісник ветеринарної медицини: Зб. наук. праць. – Біла Церква, 2013. – Випуск 11 (101). – С.25 –28.
3. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України / В редакції Закону № 1602-VII від 22.07.2014, ВВР, 2014, № 41-42, ст.2024, зі змінами, внесеними згідно із Законами № 67-VIII від 28.12.2014, ВВР, 2015, № 4, ст.19 № 867-VIII від 08.12.2015, ВВР, 2016, № 4, ст.40.
4. Богатко Н.М. Ветеринарно-санітарні вимоги до якості та безпеки молока коров’ячого відповідно до міжнародних вимог / Н.М. Богатко, О.Ю. Голуб, Н.В. Букалова, О.М. Джміль // Науковий вісник Луганського національного аграрного університету: Ветеринарні науки. – Луганськ, 2011. – Випуск 24. – С. 9–13.
5. Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини: Державні санітарні норми та правила від 29.12.2012, № 1140, зі змінами № 576 від 18.08.2014.
6. Приліпко Т.М., Букалова Н.В. Control of quality of raw material for the production of dairies after the norms of ЕС Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). – Rīga: Latvijas Studentu apvienība, 2016 . - P. 85–87.
7. Приліпко Т.М., Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products Proceedings of the International Academic Congress «European Research Area: Status, Problems and Prospects» (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016). – Rīga: Latvijas Studentu apvienība, 2016. – Р. 139–142
References: 1. Prylipko T.M.Pokaznyky bezpeky tvarynnytskoi produktsii, T.M. Prylipko// Prodovolcha industriia APK, 2012, No 2, P.33–35.
2. Bukalova N.V. Sanitarno-hihiienichnyi ta bakteriolohichnyi kontrol vyrobnytstva nezbyranoho koroviachoho moloka na fermi/N.V. Bukalova//Naukovyi visnyk veterynarnoi medytsyny: Zb. nauk. prats, Bila Tserkva, 2013, Issue 11 (101), P.25 –28.
3. Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv: Zakon Ukrainy, V redaktsii Zakonu No 1602-VII vid 22.07.2014, VVR, 2014, No 41-42, P.2024, zi zminamy, vnesenymy zghidno iz Zakonamy No 67-VIII vid 28.12.2014, VVR, 2015, No 4, P.19 No 867-VIII vid 08.12.2015, VVR, 2016, No 4, P.40.
4. Bohatko N.M. Veterynarno-sanitarni vymohy do yakosti ta bezpeky moloka koroviachoho vidpovidno do mizhnarodnykh vymoh, N.M. Bohatko, O.Yu. Holub, N.V. Bukalova, O.M. Dzhmil, Naukovyi visnyk Luhanskoho natsionalnoho ahrarnoho universytetu: Veterynarni nauky, Luhansk, 2011, Issue 24, P. 9–13.
5. Medychni vymohy do yakosti ta bezpechnosti kharchovykh produktiv ta prodovolchoi syrovyny: Derzhavni sanitarni normy ta pravyla vid 29.12.2012, No 1140, zi zminamy No 576 vid 18.08.2014.
6. Prylipko T.M., Bukalova N.V. Control of quality of raw material for the production of dairies after the norms of ES Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016), Rīga: Latvijas Studentu apvienība, 2016 , P. 85–87.
7. Prylipko T.M., Task and priorities of public policy of Ukraine in industries of safety of foodstuffs and international normatively-legal bases of safety of food products Proceedings of the International Academic Congress "European Research Area: Status, Problems and Prospects" (Latvijas Republika, Rīga, 01–02 September 2016), Rīga: Latvijas Studentu apvienība, 2016, R. 139–142
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.