Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31924

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПриліпко, Т. М.
dc.contributor.authorPrylipko, T.
dc.coverage.temporal14-15 травня 2020 року
dc.coverage.temporal14-15 May 2020
dc.date.accessioned2020-06-03T14:59:49Z-
dc.date.available2020-06-03T14:59:49Z-
dc.date.created2020-05-14
dc.date.issued2020-05-14
dc.identifier.citationПриліпко Т. М. Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі / Т. М. Приліпко // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 14-15 травня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 139–142. — (Моделювання в наукоємних технологіях).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31924-
dc.format.extent139-142
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя, 2020
dc.titleМоделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі
dc.title.alternativeModeling of microbiological and biochemical processes during the processing of canned meat under the condition of steam contact heating of products in containers
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil;
dc.format.pages4
dc.subject.udc636.2.0.84.085. 7. 2.11
dc.relation.references1. Вороненко Б.А. Математическое описание процессов тепло- и массопереноса в колбасных изделиях при их тепловой обработке / Б.А. Вороненко, В.В. Застосування регульованих газових середовищ для підвищення стійкості м’яса / Н.В. Букалова, В.П. Лясота, Т.М. Приліпко // Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки», присвяченої 100-річчю факультету ветеринарної медицини (09 жовтня 2019 року НУБіП України). Київ, 2019. С. 37.
dc.relation.references2. І.П. Паламарчук, Ю.А. Полєвода, В.М. Куций. Математичне моделювання процесу тепломасообміну за умов пароконтактної стерилізації продукції у циліндричній тарі. Техніка, енергетика, транспорт АПК, ВНАУ – 2017. – С. 64–70.
dc.relation.references3. Г.М Калетнік, ВП Янович. Перспективи розвитку вібраційних машин для первинної обробки сільськогосподарської сировини. ВНАУ. – 2017. – 296 с.
dc.relation.referencesen1. Voronenko B.A. Matematycheskoe opysanye protsessov teplo- y massoperenosa v kolbasnykh yzdelyiakh pry ykh teplovoi obrabotke, B.A. Voronenko, V.V. Zastosuvannia rehulovanykh hazovykh seredovyshch dlia pidvyshchennia stiikosti miasa, N.V. Bukalova, V.P. Liasota, T.M. Prylipko, Tezy dopovidei Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Suchasni tendentsii veterynarnoi osvity ta nauky", prysviachenoi 100-richchiu fakultetu veterynarnoi medytsyny (09 zhovtnia 2019 roku NUBiP Ukrainy). Kyiv, 2019. P. 37.
dc.relation.referencesen2. I.P. Palamarchuk, Yu.A. Polievoda, V.M. Kutsyi. Matematychne modeliuvannia protsesu teplomasoobminu za umov parokontaktnoi sterylizatsii produktsii u tsylindrychnii tari. Tekhnika, enerhetyka, transport APK, VNAU – 2017, P. 64–70.
dc.relation.referencesen3. H.M Kaletnik, VP Yanovych. Perspektyvy rozvytku vibratsiinykh mashyn dlia pervynnoi obrobky silskohospodarskoi syrovyny. VNAU, 2017, 296 p.
dc.identifier.citationenPrylipko T. (2020) Modeliuvannia mikrobiolohichnykh ta biokhimichnykh protsesiv pid chas obrobky miasnykh konserviv za umovy parokontaktnoho nahrivu produktsii v tari [Modeling of microbiological and biochemical processes during the processing of canned meat under the condition of steam contact heating of products in containers]. Materialy Mizhnarodnoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Fundamentalni ta prykladni problemy suchasnykh tekhnolohii" do 60-richchia z dnia zasnuvannia Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia ta 175-richchia z dnia narodzhennia Ivana Puliuia (Tern., 14-15 May 2020), pp. 139-142 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationПодільський державний аграрно-технічний університет
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60-річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
dc.citation.spage139
dc.citation.epage142
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60- річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175-річчя з дня народження Івана Пулюя
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 60 річчя з дня заснування Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та 175 річчя з дня народження Івана Пулюя (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.