Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 306

Всього відвідувань на місяць

листопада 2023 грудня 2023 січня 2024 лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024
Моделювання мікробіологічних та біохімічних процесів під час обробки мясних консервів за умови пароконтактного нагріву продукції в тарі 7 0 24 1 6 6 0

Звантажень файлу

Переглядів
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.pdf 53
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142.djvu 12
FAPMT_2020_Prylipko_T-Modeling_of_microbiological_139-142__COVER.png 12

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 243
Netherlands 35
Україна 9
Germany 5
Vietnam 5
China 3
Greece 3
Ireland 2
Russia 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 185
Mountain View 15
Hanoi 5
Louisville 5
Ashburn 3
Athens 3
Andover 2
Shaoxing 2
Des Moines 1
Dnepropetrovsk 1