Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647
Tytuł: | Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області |
Inne tytuły: | Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region |
Authors: | Северіна, Ю. М. Severina, Y. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Северіна Ю. М. Використання інновацій в закладах громадського харчування Закарпатської області / Северіна Ю. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 23 квітня 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — С. 69–70. |
Bibliographic description: | Severina Y. M. (2020) Vykorystannia innovatsii v zakladakh hromadskoho kharchuvannia Zakarpatskoi oblasti [Implementation of innovations in the catering facilities of the Transcarpathian region]. Materialy Ⅸ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora TNTU, akademika NAN Ukrainy Chumachenka Mykoly Hryhorovycha: "Sotsialni ta ekonomichni vektory innovatsiinoho rozvytku biznes-struktur" (Tern., 23 April 2020), pp. 69-70 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“, 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України Чумаченка Миколи Григоровича: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ |
Data wydania: | 23-kwi-2020 |
Date of entry: | 19-maj-2020 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 23 квітня 2020 року 23 April 2020 |
UDC: | 330.341 379.83 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 69-70 |
Główna strona: | 69 |
Strona końcowa: | 70 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31647 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. П’ятницька Г. Інноваційні ресторанні технології : основи теорії : навч. посіб. для вищ. навч. закл. / Г. П’ятницька, Н. П’ятницька. – К. : Кондор-Виробництво, 2013. – С. 205. 2. Алексеев Д. Успешный ресторан-эмоций и расчет Д. Алексеев // Ресторанные ведомости. – № 5 – 2012. – С. 165–169. |
References: | 1. Piatnytska H. Innovatsiini restoranni tekhnolohii : osnovy teorii : tutorial dlia vyshch. navch. zakl., H. Piatnytska, N. Piatnytska, K. : Kondor-Vyrobnytstvo, 2013, P. 205. 2. Alekseev D. Uspeshnyi restoran-emotsii i raschet D. Alekseev, Restorannye vedomosti, No 5 – 2012, P. 165–169. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальні та економічні вектори інноваційного розвитку бізнес-структур“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.pdf | 1,01 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70.djvu | 32,48 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SEVIRBS_2020_Severina_Y_M-Implementation_of_innovations_69-70__COVER.png | 1,19 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi