Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501

Название: Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»
Авторы: Андрушків, Богдан
Дудкін, Павло
Малюта, Людмила
Мельник, Лілія
Нагорняк, Галина
Островська, Галина
Паляниця, Віктор
Стойко, Ігор
Федишин, Ірина
Шерстюк, Роман
Кузь, Тетяна
Принадлежность: Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Библиографическое описание: Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи» / укл. : Андрушків Б , Дудкін П , Малюта Л , Мельник Л та інш. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 100 с.
Дата публикации: сен-2018
Дата внесения: 21-апр-2020
Издательство: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Страна (код): UA
Место издания, проведения: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Количество страниц: 100
Диапазон страниц: 1-100
Начальная страница: 1
Последняя страница: 100
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501
Владелец авторского права: „© Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С. Нагорняк, Г.Й. Островська, В.А. Паляниця, І.І. Стойко, І.Б. Федишин, Р.П. Шерстюк, Т.І. Кузь “, 2019
Тип содержания: Methodical recommendations
Располагается в коллекциях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
241_Ekzamen_z_fahu.pdfУ навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання.1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
241_Ekzamen_z_fahu__COVER.png191,54 kBimage/pngПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора