Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрушків, Богдан-
dc.contributor.authorДудкін, Павло-
dc.contributor.authorМалюта, Людмила-
dc.contributor.authorМельник, Лілія-
dc.contributor.authorНагорняк, Галина-
dc.contributor.authorОстровська, Галина-
dc.contributor.authorПаляниця, Віктор-
dc.contributor.authorСтойко, Ігор-
dc.contributor.authorФедишин, Ірина-
dc.contributor.authorШерстюк, Роман-
dc.contributor.authorКузь, Тетяна-
dc.date.accessioned2020-04-21T09:10:01Z-
dc.date.available2020-04-21T09:10:01Z-
dc.date.issued2018-09-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи» / укл. : Андрушків Б , Дудкін П , Малюта Л , Мельник Л та інш. – Тернопіль : ТНТУ імені Івана Пулюя, 2019. – 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31501-
dc.description.abstractУ навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання.uk_UA
dc.format.extent1-100-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.rights.holder„© Б.М. Андрушків, П.Д. Дудкін, Л.Я. Малюта, Л.М. Мельник, Г.С. Нагорняк, Г.Й. Островська, В.А. Паляниця, І.І. Стойко, І.Б. Федишин, Р.П. Шерстюк, Т.І. Кузь “, 2019uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages100-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.spage1-
dc.citation.epage100-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
241_Ekzamen_z_fahu.pdfУ навчально-методичному виданні визначено форму проведення екзамену з фаху, дисципліни і теми, що виносяться на екзамен з фаху, рекомендовану літературу за кожною навчальною дисципліною, наведено перелік тестів, теоретичних питань та зразки розрахункових завдань, вимоги щодо оцінювання знань студентів. Методичні вказівки призначені для студентів 4 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної, заочної та дистанційної форм навчання.1,47 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
241_Ekzamen_z_fahu__COVER.png191,54 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора