Пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.004 секунди).
- назад
- 1
- далі
Знайдені матеріали:
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Вплив якісного складу продуктів на соціальну ефективність та конкурентоспроможність на ринку | Хатамов, Б.; Khatamov, B. O. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Перевірка якості меду та встановлення його фальсифікації | Оларь, Б.; Olar, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Якісні показники вершкового масла згідно діючим стандартам | Осадець, О.; Osadec, O. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Визначення комплексної оцінки якості експлуатації різальних інструментів | Романів, В.; Карпишин, С.; Romaniv, V.; Karpyshyn, S. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Молоко як продукт харчування і об'єкт технологічної переробки в умовах буковини | Ліщук, В.; Lischuk, B. |
Conference Abstract | 23-кві-2020 | 4-чер-2020 | Якісні показники яловичини різної якості, отриманої після забою | Лісовий, М.; Lisovyi, M. |