Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062

Назва: Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості
Інші назви: The influence of moisture of wheat grain on its flour properties
Автори: Яцуляк, В. Р.
Михайлишин, Р. І.
Yatsuliak, V. R.
Mykhailyshyn, R. I.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Яцуляк В. Р. Вплив вологості зерна пшениці на її мукомельні властивості / В. Р. Яцуляк, Р. І. Михайлишин // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 92–93. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Yatsuliak V. R., Mykhailyshyn R. I. (2019) Vplyv volohosti zerna pshenytsi na yii mukomelni vlastyvosti [The influence of moisture of wheat grain on its flour properties]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 92-93 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 27-лис-2019
Дата внесення: 5-лют-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
УДК: 664.729
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 92-93
Початкова сторінка: 92
Кінцева сторінка: 93
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31062
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Перелік літератури: 1.Егоров Г.О., Мельников Е.М., Журавлев В.Ф. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбікормового производства. – М.: Колос, 1979. – 368 с.
2.Мерко І.Т., Моргун В.О. Наукові основи і технології переробки зерна. – Одеса, 2001. – 348 с.
References: 1.Ehorov H.O., Melnykov E.M., Zhuravlev V.F. Tekhnolohyia y oborudovanye mukomolno-krupianoho y kombikormovoho proyzvodstva, M., Kolos, 1979, 368 p.
2.Merko I.T., Morhun V.O. Naukovi osnovy i tekhnolohii pererobky zerna, Odesa, 2001, 348 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.