Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054

Назва: Нанотехнології в сфері ресторанного господарства
Інші назви: Nanotechnologies in restaurant economy
Автори: Островська, Галина Йосипівна
Будна, Ю. А.
Олексій, В.-Х. В.
Ostrovska, H. Y.
Budna, Y. A.
Oleksii, V.-Kh. V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Островська Г. Й. Нанотехнології в сфері ресторанного господарства / Г. Й. Островська, Ю. А. Будна, В.-Х. В. Олексій // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 84–85. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Ostrovska H. Y., Budna Y. A., Oleksii V.-Kh. V. (2019) Nanotekhnolohii v sferi restorannoho hospodarstva [Nanotechnologies in restaurant economy]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 84-85 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019
Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019
Конференція/захід: Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 27-лис-2019
Дата внесення: 5-лют-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 27-28 листопада 2019 року
27-28 november 2019
УДК: 658.8
608.5
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 84-85
Початкова сторінка: 84
Кінцева сторінка: 85
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019
Перелік літератури: 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с.
References: 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.