Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054
Назва: | Нанотехнології в сфері ресторанного господарства |
Інші назви: | Nanotechnologies in restaurant economy |
Автори: | Островська, Галина Йосипівна Будна, Ю. А. Олексій, В.-Х. В. Ostrovska, H. Y. Budna, Y. A. Oleksii, V.-Kh. V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Островська Г. Й. Нанотехнології в сфері ресторанного господарства / Г. Й. Островська, Ю. А. Будна, В.-Х. В. Олексій // Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 27-28 листопада 2019 року. — Т : ТНТУ, 2019. — Том 3. — С. 84–85. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Ostrovska H. Y., Budna Y. A., Oleksii V.-Kh. V. (2019) Nanotekhnolohii v sferi restorannoho hospodarstva [Nanotechnologies in restaurant economy]. Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 27-28 november 2019), vol. 3, pp. 84-85 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2019 Actual problems of modern technologies: book of abstracts of the Ⅷ International scientific and technical conference of young researchers and students (3), 2019 |
Конференція/захід: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅷ Міжнародної науково-технічної конференціїї молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 27-лис-2019 |
Дата внесення: | 5-лют-2020 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 27-28 листопада 2019 року 27-28 november 2019 |
УДК: | 658.8 608.5 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 84-85 |
Початкова сторінка: | 84 |
Кінцева сторінка: | 85 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/31054 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя та ін., 2019 |
Перелік літератури: | 1. Островська Г.Й. Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу. Навчальний посібник. / Г.Й. Островська. – Тернопіль : Підручники і посібники, 2018. – 268 с. |
References: | 1. Ostrovska H.Y. Osoblyvosti rozvytku hotelno-restorannoi spravy: kukhni narodiv svitu. Navchalnyi posibnyk., H.Y. Ostrovska, Ternopil : Pidruchnyky i posibnyky, 2018, 268 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅷ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85.pdf | 329,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85.djvu | 33,77 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTKv3_2019v3_Ostrovska_H_Y-Nanotechnologies_in_restaurant_84-85__COVER.png | 488,87 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.