Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30329

Назва: Процедура класифікації атрибутів за характеристиками якості комп’ютерних систем
Інші назви: Attributes classification procedure by quality characteristics of computer systems
Автори: Нестор, В.
Яцишин, В.
Nestor, V.
Yatsyshyn, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University, Ukraine
Бібліографічний опис: Нестор В. Процедура класифікації атрибутів за характеристиками якості комп’ютерних систем / В. Нестор, В. Яцишин // ІМСТ, 11-12 грудня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 131. — (Комп’ютерні системи та мережі).
Bibliographic description: Nestor V., Yatsyshyn V. (2019) Protsedura klasyfikatsii atrybutiv za kharakterystykamy yakosti kompiuternykh system [Attributes classification procedure by quality characteristics of computer systems]. IMST (Tern., 11-12 December 2019), pp. 131 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2019
Конференція/захід: Ⅶ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Дата публікації: 11-гру-2019
Дата внесення: 13-січ-2020
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 11-12 грудня 2019 року
11-12 December 2019
УДК: 004.4
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 131
Початкова сторінка: 131
Кінцева сторінка: 131
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/30329
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.