Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480

Назва: Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз
Інші назви: Features of the training of competitive food industry professionals in a vocational school
Автори: Поцелуйко, В.
Potseluiko, V.
Приналежність: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Рavlo Тychyna Uman State Pedagogical University
Бібліографічний опис: Поцелуйко В. Особливості підготовки конкурентоздатних фахівців харчової галузі в птнз / Поцелуйко В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 305–306. — (Гуманітарні науки).
Bibliographic description: Potseluiko V. (2019) Osoblyvosti pidhotovky konkurentozdatnykh fakhivtsiv kharchovoi haluzi v ptnz [Features of the training of competitive food industry professionals in a vocational school]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 305-306 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
Конференція/захід: Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Дата публікації: 25-кві-2019
Дата внесення: 18-чер-2019
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 квітня 2019
25-26 April 2019
УДК: 647.252
Теми: конкурентоздатність
фахова підготовка
competitiveness
professional training
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 305-306
Початкова сторінка: 305
Кінцева сторінка: 306
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28480
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
Перелік літератури: 1. Олійник В. В. Наукові основи управління підвищенням кваліфікації педагогічних працівників профтехосвіти: монографія / В. В. Олійник. – К. : Міленіум, 2003  594 с.
References: 1. Oliinyk V. V. Naukovi osnovy upravlinnia pidvyshchenniam kvalifikatsii pedahohichnykh pratsivnykiv proftekhosvity: monograph, V. V. Oliinyk, K. : Milenium, 2003  594 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.