Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28284
Título: | Деякі аспекти діяльності хлібопекарської галузі |
Outros títulos: | Some aspects of the bakery industry activity |
Authors: | Короткова, Надія Галущак, Ольга Ярополківна Korotkova, Nadia Halushchak, Olha |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Короткова Н. Деякі аспекти діяльності хлібопекарської галузі / Короткова Надія, Галущак Ольга // Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“, 21 травня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 42. — (Соціально-економічний розвиток об’єднаних територіальних громад та їх співробітництво в умовах децентралізації влади). |
Bibliographic description (International): | Korotkova N., Halushchak O. (2019) Deiaki aspekty diialnosti khlibopekarskoi haluzi [Some aspects of the bakery industry activity]. Materialy Ⅰ mizhrehionalnoi naukovo-praktychnoi konferentsii "Problemy publichnoho upravlinnia ta administruvannia na rehionalnomu rivni" (Tern., 21 May 2019), pp. 42 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“, 2019 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжрегіональна науково-практична конференція „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅰ міжрегіональної науково-практичної конференції „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ |
Data de edición: | 21-May-2019 |
Date of entry: | 11-Jun-2019 |
Editor: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 21 травня 2019 року 21 May 2019 |
UDC: | 351.22 |
Palabras chave: | хлібопекарська галузь хлібобулочні вироби харчова промисловість споживачі bakery industry bakery products food industry consumers |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 42 |
Start page: | 42 |
End page: | 42 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28284 |
ISBN: | 978-617-7331-81-9 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece nas Coleccións | Ⅰ міжрегіональна науково-практична конференція „Проблеми публічного управління та адміністрування на регіональному рівні“ (2019) |
Arquivos neste item
Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2019_Korotkova_N-Some_aspects_of_the_bakery_42.pdf | 370,11 kB | Adobe PDF | Ver/abrir | |
MNPK_2019_Korotkova_N-Some_aspects_of_the_bakery_42.djvu | 18,97 kB | DjVu | Ver/abrir | |
MNPK_2019_Korotkova_N-Some_aspects_of_the_bakery_42__COVER.png | 462,79 kB | image/png | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados