Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27833
Title: Моделювання оптимальної структури виробництва в сільськогосподарському підприємстві.
Other Titles: Моделювання оптимальної структури виробництва в сільськогосподарському підприємстві.
Authors: Рогатинський, Роман Михайлович
Гарматій, Наталія Михайлівна
Affiliation: ТНТУ ім.І.Пулюя, кафедра економічеої кібернетики .посада - . професор; доцент
Bibliographic description (Ukraine): Рогатинський Р.М./Гарматій Н.М.Моделювання оптимальної структури виробництва в сільськогосподарському підприємстві.Формування ринкової економіки в Україні.ЛНУ ім.І.Франка. Випуск 38. С.157-162.
Conference/Event: Формування ринкової економіки в Україні.ЛНУ ім.І.Франка. Випуск 38. С.157-162.
Issue Date: 13-Mei-2017
Submitted date: 2017
Date of entry: 25-Feb-2019
Publisher: Львівський національний університет імені І.Франка
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 13-14 травня 2009 року
UDC: 352:558
Keywords: виробничий план сільськогосподарського підприємства; оптимізація; сівозмінні кільтури.
Page range: С.157-162.
Series/Report no.: випуск 38;
Abstract: Оптимізація виробничої програми сільськогосподарського виробництва- є важливою задачею управління виробничими ресурсами у сільсьгосподарських підприємствах.
Description: Застосування економіко-математичного моделювання для оптимізації площ посівних культур на підприємствах сільськогоспораства Тернопільського регіону є важливою задачею розвитку сільсьгосподавоського підприємства. Спеціалізовані інформаційні ресурси та задачі на опмізацію дозволяють оптимізувати площу посівних культур та виробничу програму підприємства.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27833
Copyright owner: Рогатинський Р.М.;Гарматій Н.М.
Content type: Article
Appears in Collections:Всеукраїнська наукова конференція ТДТУ (2009)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rorm_Rynk_Econ_38_2017.pdf3,23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.